Wednesday, January 22, 2014

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ”!


ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ”!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορούμαι ότι πέτυχε -σε μεγάλο βαθμό- τον στόχο του ο χαρακτηρισμός “Εμμανουέλα κοσμογυρισμένη”, που απέδωσαν συκοφαντικά στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ οι γνωστοί κύκλοι του διασυρμού των πάντων.

Πιστεύω ότι ο Παναγιότατος δεν θα παρασυρθεί από τους τρεις αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου, οι οποίοι -για τους δικούς τους λόγους- υποσκάπτουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του Σεβ. Προικοννήσου για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Καταρχήν επειδή ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει ιδίαν πείρα των ικανοτήτων του Σεβασμιότατου.

Γνωρίζει επίσης την αφοσίωσή του προς την Μητέρα Εκκλησία αφού για χρόνια υπήρξε λογογράφος του Παναγιότατου.

Δεν του διαφεύγει επίσης τι καταμαρτυρούν στον ίδιο οι σκοτεινοί κύκλοι που διασύρουν τώρα τον Αγιο Προικοννήσου με ποταπές συκοφαντίες.

Πέραν τούτου ο Παναγιότατος έχει κατά σάρκα αδελφό απόδημο την Αυστραλία, ο οποίος υπολήπτεται ιδιαίτερα τον Σεβ. Προικοννήσου και είναι πλέον ή βέβαιο ότι συμμαρτυρεί υπέρ της υποψηφιότητας του Σεβ. κ. Ιωσήφ.

Ενα να γνωρίζουν τα βατράχια -όπως τον σατανικό και σοβαρά παρανοικό Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Βαδραχάνη- που κοάζουν και διασύρουν τον Σεβασμιότατο με απαράδεκτες και συκοφαντικές διαδόσεις, αλλά και οι τρεις τουλάχιστον αρχιερείς του Οικουμενικού Πατριαρχείου που ροκανίζουν την υποψηφιότητα του Σεβ. Προικοννήσου.

Οπου ο Θεός κλείνει πόρτα ανοίγει παράθυρο. 

Παρακαλούμε θερμά και υικά τον Παναγιότατο να λάβει υπόψη ότι οι απανταχού της γης παραδοσιακοί πιστοί θα εκτιμήσουμε δεόντως την προώθηση του Σεβ. Προικοννήσου στην Αυστραλία επειδή είναι διακαής πόθος μας να τιμωρηθεί ο Σεβ. Αυστραλίας Στυλιανός για όσα διέπραξε σε βάρος της πίστης μας αλλά και σε βάρος του Ελληνισμού της Αυστραλίας.

Τον παρακαλούμε θερμά να κωφεύσει στα κοάσματα των βατράχων που υποσκάπτουν την υποψηφιότητα του κ. Ιωσήφ με ποταπές συκοφαντίες, αλλά και να αγνοήσει τις ύποπτες αντιδράσεις των τριών αρχιερέων του Οικουμενικού Θρόνου, που αντιτάσσονται στην υποψηφιότητα του Σεβ. Προικοννήσου.

No comments:

Post a Comment