Monday, June 20, 2011

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΦΡΑΓΚΕΣΤΑΙΝ"


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ “ΦΡΑΓΚΕΣΤΑΙΝ” (ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ)


Του Ιστολόγιου “Ορθόδοξο Παρατηρητήριο”


================


Την ημέρα που τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "ζωγράφιζαν" μια εικόνα πλήρους πολιτικής αποσύνθεσης και περιέγραφαν τις λεπτομέρειες μιας τεράστιας πολιτικής κρίσης και την ώρα που τα πλήθη έξω απο την βουλή φώναζαν το σύνθημα "είσαι και δεν είσαι ο πρωθυπουργός", η κοινοβουλευτική του ομάδα ψήφιζε με συνοπτικές διαδικασίες ένα νομοσχέδιο που θα μείνει στην ιστορία (άν μείνει) ως "νομοσχέδιο Φρανκενστάϊν".


Είναι πλέον οφθαλμοφανής η "βιασύνη" των εντολοδόχων της ελληνικής Βουλής να εκτελέσουν "εδώ και τώρα" τις εντολές των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και μάλιστα την στιγμή που ο "αντιπερισπασμός" βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Δεν θα εκπλαγούμε αν στην επόμενη επίθεση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού "περάσουν" και το επιστέγασμα όλων των "νεοεποχήτικων...κόπων τους, την επιβολή δηλαδή της Κάρτας του Πολίτη.


Αν και είναι προσωπική μας εκτίμηση, θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και η χειροπέδα της Κάρτας του Πολίτη θα είναι κρεμασμένη έξω απο την πόρτα μας.


Αν ο Θεός επιτρέψει αυτόν τον πειρασμό τότε καμία κυβέρνηση δεν θα εχει πλέον άγχος επιβίωσης ούτε ασφαλώς θα φοβάται κανένα "κίνημα αγανακτισμένων" μιας και μετά από αυτό οι Έλληνες πολίτες είτε ως "αγανακτισμένοι", είτε ως "εξοργισμένοι", είτε ως "διαμαρτυρόμενοι" θα είναι απολύτως ακίνδυνοι, αφού θα είναι μαντρωμένοι σε μία παγκόσμια φυλακή δεμένοι πισθάγκωνα και για πάντα.


ΠΗΓΗ:


Ορθόδοξο Παρατηρητήριο

No comments:

Post a Comment