Thursday, June 23, 2011

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ...


ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ “ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄το έρριξε στα πνευματικά τώρα.!!! Μιλά για την αξία της προσευχής την ώρα που σείεται η υφήλιος από την κατακραυγή για το έγκλημα της παιδεραστίας!!!.


Ολος ο κόσμος διερωτάται: Γιατί δεν φρόντισε ο Πάπας να προσευχηθεί τις δεκαετίες που οι φραγκοπαπάδες κακοποιούσαν σεξουαλικά τα αθώα παιδάκια και το Βατικανό κουκούλωνε τα εγκλήματα μεταθέτοντας τους παιδόφιλους φραγκοπαπάδες από ενορία σε ενορία - και μερικές φορές από ήπειρο σε ήπειρο - για να τους αφήσει ανενόχλητους να συνεχίσουν το μακάβριο και αποτρόπαιο έργο τους;


Και το έγκλημα του κουκουλώματος δεν αφορά μόνον κάποιους άλλους αλλά και το ίδιον τον Πάπα Βενέδικτο, που ως καρδινάλιος Μονάχου Ιωσήφ Ράτσινγκερ ενεργούσε με τον ίδιο αποτρόπαιο τρόπο έναντι των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων αλλά και αργότερα ως υπεύθυνος του Τμήματος για την “διαφύλαξη της ορθότητας της πίστεως” του Βατικανού.


Και το δεύτερο ερώτημα δεν αφορά τον Πάπα αλλά εμάς.


Πώς ελπίζουμε να τελεσφορήσει ο διάλογος με το διεφθαρμένο αυτό σύστημα, που δεν μπορεί και δεν θέλει να προστατεύσει ούτε τα αθώα δικά του παιδάκια από τα εγκληματικά χέρια των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων του;


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


****



Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

============


Οι επικεφαλής της ολλανδικής καθολικής εκκλησίας ζητούν μεγάλες αποζημιώσεις για τα θύματα σεξουαλικών κακοποιήσεων από ιερείς, την ώρα που ο Βενέδικτος από το Βατικανό προχωρά σε σειρά ομιλιών για την αξία της προσευχής.


Οι νέες ομιλίες του ποντίφηκα ενώπιον καρδιναλίων και χιλιάδων πιστών, στον Αγιο Πέτρο της Ρώμης, σκιάζονται από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ολλανδία.


Οι επίσκοποι της Ολλανδίας σε έκθεσή τους ζητούν να καταβληθούν αποζημιώσεις από 5.000 ως 100.000 για κάθε θύμα, κάθε άλλη βοήθεια και να ζητηθεί επισήμως η συγγνώμη τους για όσα υπέφεραν.


Η αποκάλυψη σειράς τέτοιων συμβάντων σε Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ, αφορά ούτε λίγο ούτε πολύ τουλάχιστον 1.975 θύματα. Η Ολλανδία προέκυψε ότι είναι η δεύτερη (μετά την Ιρλανδία) σε αριθμό επιβεβαιωμένων περιστατικών.



ΠΗΓΗ:


Πυλώνας Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ,


Εθνος

2 comments:

  1. Δυστυχώς είναι πολλά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους φραγκοπαπάδες. Πρόσφατα ήλθε στην Κύπρο και μίλησε στους χριστιανούς ένα θύμα αυτής της σεξουαλικής κακοποίησης, ο οποίος, όπως ανέφερε κακοποιείτο σεξουαλικά κάθε βράδυ για επτά ολόκληρα χρόνια!

    ReplyDelete
  2. Καλό θα ήταν να μας λέγατε σε περίληψη τις εμπειρίες του.

    ReplyDelete