Friday, December 17, 2021

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===== 


Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να αντιληφθείς την σοβαρότητα της υγείας του κορυφαίου αντιοικουμενιστή Μητροπολίτη Ακαρνανίας κ. Κοσμά.


Διασωληνωμένος, ήδη, από δύο βδομάδες, τώρα προσεβλήθη και από σήψη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.


Μόνον ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον άγιο Ιεράρχη.


Αυτό το θαύμα, γονυπετείς ικετεύουμε διακαώς, Κύριε, για να συνεχίσει αυτό το κόσμημα της Ιεραρχίας να ποιμαίνει το ποίμνιό Σου εις νομάς σωτήριους.


*****




ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΗΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ ΚΟΣΜΑΣ


Της ιστοσελίδας οrthodoxia.info 

=====


Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του orthodoxia.info, ο ιεράρχης εδώ και δύο ημέρες περίπου έχει παρουσιάσει σήψη, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς αποδίδεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι οι γιατροί που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πλευρό του, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην εξελιχθεί σε σηπτικό σοκ.

Να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς πριν από δέκα ημέρες περίπου είχε εμφανίσει πολυοργανική ανεπάρκεια και βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού, με τους γιατρούς να είναι αρκετά συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

No comments:

Post a Comment