Wednesday, December 15, 2021

ΝΕΟ ΔΕΙΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


 ΝΕΟ ΔΕΙΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


(Εκοιμήθη εν Κυρίω ο αντιοικουμενιστής Μητροπολίτης Γόρτυνος κυρός Ιερεμίας)



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Κατώδυνοι οι απανταχού της γης πιστοί -και δη όσοι πολεμούν- την παναίρεση του Οικουμενισμού πληροφήθηκαν ότι σήμερα ανεπαύθη εν Κυρίω ο πιστός δούλος του Θεού Μητροπολίτης Γόρτυνος κυρός Ιερεμίας.


Ο μεταστάς Μητροπολίτης ήταν πολέμιος του Οικουμενισμού και των νεωτερισμών και πρότυπο ήθους και αφιλοχρηματίας.


Τον τελευταίο καιρό ο 

αντιοικουμενιστικός αγώνας 

δέχθηκε απανωτά ισχυρά πλήγματα.

1.) Ο "Ορθόδοξος Τύπος", η πάλαι ποτέ ναυαρχίδα του αντιοικουμενιστικού αγώνα, έπεσε στα γαμψά νύχια του π. Βασίλειου Βολουδάκη του Μακρακιστή και οπαδού του Παποκαισαρισμού και δεινού κατ’ εξακολούθηση παραβάτη των Ιερών Κανόνων, οι οποίοι απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά και επί ποινή καθαιρέσεως, την εμπλοκή των κληρικών σταις του βίου πραγματείαις, πολλώ μάλλον την δημιουργία πολιτικού κόμματος.


Έτσι ο “Ορθόδοξος Τύπος” αποπροσανατολίστηκε και έγινε έκτοτε εκφραστής των Μακρακιστικών, “λοιμωξιολογικών” και αλλά εμμονών και ιδεοληψιών του 

προβληματικού κληρικού.


2.) Ως να μην έφτανε το γεγονός ότι ο αντιοικουμενιστικός αγώνας έχασε την ναυαρχίδα του, η “Σύναξη κληρικών και μοναχών”, ο εκτελεστικός βραχίονας του αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού, διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη, διότι ο αδιαφιλονίκητος -για δεκαετίες- ηγέτης του, π. Θεόδωρος Ζήσης, εγκατέλιπεν ημάς αγαπήσας 

τον νυν Σχισματικό κυκεώνα.

3.) Ο αντιοικουμενιστής Μητροπολίτης Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, αληθινό κόσμημα της Ιεραρχίας, χαροπαλεύει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με κορωνοιό.


4.) Και τώρα πληροφορηθήκαμε την εκδημία του αντιοικουμενιστή Μητροπολίτη Γόρτυνος κυρού Ιερεμία.


Προσευχόμαστε εκτενώς προς το Κύριο να ανατείλει καλύτερες μέρες για τον αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού ιδιαίτερα τώρα που οι Οικουμενιστές προελαύνουν ακάθεκτοι, χωρίς αντίσταση, με αποφευκτέα επιμονή και σχέδιο.

No comments:

Post a Comment