Monday, December 6, 2021

"ΚΑΤΑΝΥΞΗ":ΚΛΕΙΔΩΝΩ, ΑΜΠΑΡΩΝΩ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ



ΚΛΕΙΔΩΝΩ, ΑΜΠΑΡΩΝΩ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

=====

Κλαίει η ψυχή μας με την κατάντια πολιτικών, που έχουν αφοσιωθεί στην υποδοχή του πάπα. Ειδικά με την κατάντια ιεραρχών, οι οποίοι θα έπρεπε να χτίζουν διαρκώς απροσπέλαστα πνευματικά οχυρά, για να μη φτάναμε ποτέ σε αυτή τη μαύρη μέρα. Βλέπουμε σε σχετικά δημοσιεύματα να αποκαλείται ο πάπας “αγιότατος” ή ότι θα τελέσει “θεία λειτουργία”! Αν είναι δυνατόν!

Έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα προστασίας του πάπα και κανένα μέτρο προστασίας της Πατρίδας μας από τον αίτιο των δεινών, όπως μας έχει προειδοποιήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. 

Όπως συνέβη και στην Κύπρο, για την οποία μεταξύ των τραγικών δημοσιευμάτων διαβάσαμε και ένα με τίτλο: “Οχυρώνεται η Κύπρος: Τα μέτρα ασφαλείας για τον Πάπα και πώς επηρεαζόμαστε”. 

Αν ήθελαν στα αλήθεια να οχυρώσουν οι αρμόδιοι, την Ελλάδα και την Κύπρο, έπρεπε να χτίσουν τείχη ψηλά, ορθόδοξα, να μη επιτρέψουν την είσοδο του τρισκατάρατου πάπα στο 

πολύπαθο νησί. 

Για τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας θα έπρεπε να συμβουλευτούν τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό και όλους τους αντιπαπικούς Αγίους. Και για το πώς επηρεαζόμαστε, μπορούσαν να το δουν διαβάζοντας τα αίτια της Άλωσης.

Έγραφε ο αρθρογράφος για την Κύπρο: “Σε επίπεδο ύψιστου συναγερμού θα βρίσκονται από αύριο Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου όλες οι υπηρεσίες ασφάλειας της Κύπρου με αφορμή την επίσκεψη 

του Πάπα Φραγκίσκου”.

Το επίπεδο υψίστου συναγερμού δεν το είδαμε ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κύπρο αδελφοί μας. Δεν είδαμε όλους τους Αρχιερείς να υψώνουν το ανάστημά τους και να πουν με μια φωνή “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ”. 

Δεν είδαμε κανέναν να αντιδρά και να λέει ότι ο πάπας δεν πρόκειται να λύσει κανένα ζήτημα προς το συμφέρον μας, ούτε το κυπριακό, ούτε ήρθε για να βοηθήσει τους χριστιανούς. Αυτό έχει αποδείξει η Ιστορία.

No comments:

Post a Comment