Sunday, October 24, 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ;



















ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============


ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.

ΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΑΣ!

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ.

ΑΝ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΗΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

Ο κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ
ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ!

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΗ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!




4 comments:

  1. Ο κακός δαίμονας Γιακγάζογλου και ο κακός λύκος Διαβολοπούλου πρέπει να είναι οι στόχοι μας!Άς προσευχόμαστε στον Θεό να τους "φύγει"με όποιον τρόπο θέλει πρίν κάνουν άλλο κακό τόσο στην Ορθοδοξία όσο και στην παιδεία μας!Αρκετά τσιράκια τις λέσχης Bilderbeg γέμισαν τα υπουργεία...η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση...σε όλα τα μέτωπα!Γιακγάζουγλου ετοιμάσου έρχετε η σειρά σου....

    ReplyDelete
  2. Μακάρι να το αντιληφθούν όλοι αυτό που λες Παναή και να επικντρώσουν την προσοχή και τα πυρά τους στην ορθή κατεύθυνση.

    Σύμουλος του μαθήματος των Θρησκευτικών που θέλει να κατεβάσει τις εικόνες από τις αίθουσες ! Φαντάσου οι άθεοι τι πρέπει να κάνουν!!!

    ReplyDelete
  3. Πιθανόν οι άθεοι,να προβληματίζονται με τον λυσσαλέο πόλεμο που διεξάγετε κατά της Ορθοδοξίας!Δηλαδή νομίζω με όλην αυτήν την τραγική κατάσταση βγαίνει και καλό...οι άθεοι βλέπωντας την κακοπάθεια των Ορθοδόξων...πιθανόν να επιστρέψουν...

    ReplyDelete