Sunday, October 24, 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

===========


Η τόσο μισητή στους Έλληνες και άκρως συμπαθής στους Τούρκους γενική γραμματέας του αποεθνικοποιημένου υπουργείου "παιδείας" κ. Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της μετά την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η απαράδεκτη πρότασή της να γίνει προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας.


Φυσικά δεν άλλαξε τίποτα στα αμερικανοθρεμένα μυαλά των "αντιεξουσιαστών" του σημερινού καθεστώτος, απλώς είδαν ότι η "τρύπα" που άνοιξε η Δραγώνα στο σαπιοκάραβό τους έμπαζε πολλά νερά και είπαν να βάλουν προς το παρόν ένα φελό να την βουλώσουν.


Την πρώτη μάχη με τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και τους πράκτορες του Soros και της Bildemberg την κερδίσαμε, ωστόσο ο πόλεμος μόλις τώρα άρχισε και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε κάτω τα όπλα.


Όλο αυτό το σκυλολόϊ της "Νέας Εποχής" δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και δεν...θα ησυχάσει παρά μόνο όταν θα έχει επιβάλλει με κάθε τρόπο και μέσο τον "Νέο Πατριωτισμό" που όπως είπε ο κατοχικός μας πρωθυπουργός "δεν δίνει σημασία ούτε στα σύμβολα ούτε στην Ιστορία".


Έστω και αν πρόκειται για "στρατηγική υποχώρηση", η "παραίτηση" της Δραγώνα μας αποδεικνύει ότι κανένας αγώνας και καμία αντίσταση στο κατοχικό καθεστώς δεν πάει χαμένη, πράγμα που θα πρέπει να μας ενθαρύνει ώστε να γίνουμε ακόμα πιο μαχητικοί και πείσμονες σε αυτόν τον απελευθερωτικό πόλεμο.


Μεθαύριο θα γιορτάσουμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη των πατεράδων μας και των παππούδων μας που πρίν απο 70 χρόνια είπαν ΟΧΙ στη Νέα Τάξη της ίδιας τρόϊκας.


Ηλθε η στιγμή να πούμε και εμείς ένα λεβέντικο ΟΧΙ στη σύγχρονη "Νέα Τάξη" και στους ντόπιους και ξένους υπηρέτες της. Έφτασε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε απόγονοι εκείνων των Ελλήνων και όχι γενίτσαροι του "Νέου Πατριωτισμού".



ΠΗΓΗ:


Χριστιανική Βιβλιογραφία,


Κλασσικοπερίπτωση


No comments:

Post a Comment