Tuesday, August 24, 2021

ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Μόλις ο Ανεπροκοποννήσου διάβασε, σε πρόσφατο άρθρο μου, ότι θα τον παραλάβω σύντομα και θα καταδείξω τον καταχθόνιο ρόλο του εναντίον του Πανιερώτατου Μόρφου, αλλά και εναντίον πολλών άλλων τα χρειάστηκε και οργάνωσε την άμυνά του με αλεπουδιές που προκαλούν θυμηδία.


Καταρχήν έγραψε γλοιώδες κείμενο που επέγραψε “Μαθητεία στην ομορφιά …” για να εξυμνήσει τον Πανιερώτατο Μόρφου με στόχο να θολώσει τα νερά σαν την σουπιά.


Το κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν εγκώμιο στον Ιερό Χρυσόστομο ή 

στον Μάρκο Εφέσου 

τον Ευγενικό.!!!

2.) Προσπάθησε να διασύρει τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με στόχο να ξεπληρώσει όσους τον χρηματίζουν πλουσιοπαροχα με βατοπαιδινοαργύρια. 


Ως γνωστόν, ο Ανεπροκοποννήσου τυγχάνει στενός συνεργάτης και προπαγανδιστής του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου. 


Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια ανάρτησε στο ιστολόγιο “Τρελλογιάννης” βίντεο κλιπ από ταινία που παρουσιάζει τον Χριστό να εκτοξεύει τα φοβερά ουαί στους Γραμματείς και τους Φαρισαίους, το οποίο βίντεο αφιερώνει στους Αρχιεπισκόπους Κύπρου και Ελλάδας.!!!


Μακαριώτατε Κύπρου!


Σας παρακαλώ να έχετε υπόψη σας πώς δουλεύει συστηματικά σε βάρος σας 

το γλοιώδες αυτό υποκείμενο, που αρέσκεται να πηγαινοέρχεται στην Κύπρο.


Μακαριώτατε Αθηνών! 


Δεν είναι η πρώτη φορά που γεύεστε ελεεινή μεταχείριση από το καταχθόνιο και γλοιώδες αυτό υποκείμενο.


Στόχος του είναι να εξυψώσει τον ανεκδιήγητο Ιωσηφίτη Λεμεσού Αθανάσιο, ο οποίος επιδιώκει με θηριώδη λύσσα την κατάληψη του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου Κύπρου, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ζει και ποιμαίνει Θεοφιλώς και με επάρκεια την Εκκλησία.


Ο Ανεπροκοποννήσου είναι τακτικός θαμώνας της Μητροπόλεως Λεμεσού. 


Ο λόγος;


Ορισμένοι λένε πολλά και διάφορα ήκιστα κολακευτικά και για τον 

Ανεπροκοποννήσου και 

για τον Μητροπολίτη Λεμεσού.

Εμείς δεν υιοθετούμε αυτές τις εκτιμήσεις. Πιστεύουμε ότι ο Ανεπροκοποννήσου θέλει να γίνει μέτοχος του Ακτίστου Φωτός που βλέπει ο Μητροπολίτης Λεμεσού και οι Ιωσηφίτες συνεργάτες του Αρχιμανδρίτης Λάζαρος, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ και φυσικά ο Θεοφιλέστατος Νεαπόλεως, ο αρχιρουφιάνος του Ακτιστοφωτίτη.


Ερωτούμε, λοιπόν, κάθε 

εχέφρονα και έντιμο άνθρωπο:

Το κλιπ από το έργο για τον Χριστό που παρουσιάζει τον Κύριο να απευθύνει τα φοβερά ουαί στους Γραμματείς και τους Φαρισαίους προσιδιάζει -όπως ο Ανεπροκοποννήσου διατείνεται- στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ή στον ίδιο τον Ανεπροκοποννήσου, τον Λεμεσού, τον Νεαπόλεως Πορφύριο και την υπόλοιπη ομάδα των Ιωσηφιτών;


Δεν πρόκειται να μπούμε στην διαδικασία να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα. Εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση κάθε εχέφρονα και έντιμου αναγνώστη.

No comments:

Post a Comment