Monday, August 2, 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΥΘΗΡΩΝ

 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΥΘΗΡΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε εγκύκλιο του Σεβ. Κυθήρων κ. Σεραφείμ με την οποία αποδεικνύει ότι ήταν πλαστό το κατηγορητήριο που κυκλοφόρησε σε βάρος του και σε βάρος του Μητροπολίτη Ακαρνανίας Κοσμά το ιστολόγιο “Αγγελιαφόρος”, που επιμελείται ο κ. Αριστείδης Βικέτος.

Πολύ θλιβερή πραγματικά υπόθεση. Πρόκειται για καθαρή πλαστογραφία ενορχηστρωμένη από τα πατριαρχικά δώματα και άλλους οικουμενιστικούς κύκλους. Είναι πλέον ή βέβαιο ότι συμμετείχε στην ραδιουργία ο σατανικός Ανεπροκοπονήσου. Στόχος της πλαστογραφίας είναι η εξόντωση των Ομολογητών Ιεραρχών Κυθήρων Σεραφείμ και Ακαρνανίας Κοσμά.

Η ορθόδοξη φωνή των δύο Ομολογητών Ιεραρχών ενοχλεί -ως εικός- τους Οικουμενιστές Φαναριώτες, οι οποίοι προσπαθούν να τους εξοντώσουν με συκοφαντίες και πλαστογραφίες αφού δεν μπορούν να βρουν κάτι το μεπτό σε βάρος τους.

Δυστυχώς, αντί ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ να βρει καθολική και σθεναρή υποστήριξη από τους αντιοικουμενιστές, συναντά -κατά το πλείστον- δόλιους ανθρώπους, οι οποίοι τον εξωθούν να προσέλθει με εριστικό πνεύμα στην Ιερά Σύνοδο ώστε να πετύχουν την καθαίρεσή του.

Ο λόγος;

Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Σεβ. κ. Σεραφείμ για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς στόχους τους και την προσωπική τους ατζέντα.

Υπάρχουν φυσικά και οι παρανοϊκοί, οι οποίοι όντως πιστεύουν ότι η Εκκλησία ως σύνολο πλανήθηκε, επειδή συμφωνεί με τα υγειονομικά μέτρα της κυβέρνησης.!!!

Κυριολεκτικά δαιμονισμένοι.!!!

Εκφράζουμε την πιο ειλικρινή μας συμπαράσταση στους Σεβ. Κυθήρων Σεραφείμ και 

Ακαρνανίας Κοσμά. 

Ελεεινολογούμε, εκ βάθους καρδίας, και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας στους πλαστογράφους, οι οποίοι χωρίς κανένα φόβο Θεού, δεν διστάζουν να πλαστογραφήσουν ανύπαρκτο κατηγορητήριο εναντίον των Μητροπολιτών Κυθήρων και Ακαρνανίας.

Ντροπή!

2 comments:

  1. Τελικά συνετάχθη κατηγορητήριο απο την Συνοδική επιτροπή ή δεν συνετάχθη και αυτό που κυκλοφόρησε ήταν πλαστό ? Άν ήταν πλαστό τότε γιατί πρέπει οι σεβασμιώτατοι Κυθήρων και Ακαρνανίας νά παραστούν στην Ιερά Σύνοδο και νά απολογηθούν ?

    ReplyDelete
  2. Ο Σεβ. Κυθήρων δημοσίευσε άλλη αυθεντική πρόσκληση από την Ι. Σύ
    νοδο για προφορικές εξηγήσεις στις 25 Αυγούστου και με αυτή την πρόσκληση και όχι κατηγορητήριο θα παραστούν οι δυο αντιοικουμενιστές Ιεράρχες.

    ReplyDelete