Saturday, July 31, 2021

100% ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ”


100% ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Τας θύρας, τας θύρας”, το ακόλουθο 100% αιρετικό και παρανοικό κείμενο.


Η “Φαίη” παραθέτει το κείμενο χωρίς να το σχολιάζει. Επομένως τεκμαίρεται άσφαλτα ότι αποδέχεται τις 100% αιρετικές και παρανοϊκές θέσεις που διατυπώνει.


Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για το επίπεδο του ιστολογίου το οποίο προωθεί συστηματικά κακόδοξες θέσεις. 


Μετά την προσπάθεια να εμπεδωθεί η κακοδοξία ότι εντός του ναού δήθεν δεν κολλούμε αρρώστιες και ότι προσβάλλουμε το ανθρώπινο πρόσωπο όταν φορούμε υγειονομική μάσκα, τώρα μας λανσάρει την κακοδοξία ότι τα μυστήρια 

των εμβολιασμένων 

κληρικών είναι άκυρα.!!!

Η “Φαίη” έχει διαρκώς το δάκτυλο υπερυψωμένο προς κάθε κατεύθυνση και ελέγχει τους πάντες επί αιρέσει.


Βεβαίως είναι επιβεβλημένο καθήκον μας να ελέγχουμε τις αιρέσεις, αλλά δεν προέχει εμείς να μην υιοθετούμε και να προωθούμε αιρέσεις;


Γι' αυτό καλούμε ή καλύτερα απαιτούμε η "Φαίη" να κατεβάσει αμέσως το επαίσχυντο κείμενο και να απολογηθεί για την ανάρτηση.


Διαβάστε τι λέγει το κείμενο που φιλοξένησε χωρίς σχολιασμό η “Φαίη”:

“Υφίστανται τα Ι. Μυστήρια σε όσους έχουν εμβολιασθεί;


-Πάτερ μπορώ να έρθω να κοινωνήσω από τα χέρια σας; Έμαθα πως δεν έχετε κάνει το εμβόλιο.


-Και λοιπόν; Σε όποιο Ιερέα και αν πας η Θεία Κοινωνία ίδια είναι. Ποία η διαφορά;


-Δεν ξέρω, αλλά ένας ευλαβής γιατρός με συμβούλευσε να Κοινωνάω μόνο από Ιερείς που δεν έχουν εμβολιαστεί.


Αυτά μου ανέφερε σήμερα μία γυναίκα που με συνάντησε στον δρόμο, μέσα στην ζέστη.


Προβληματίστηκα αρκετά. Γιατί το είπε αυτό ο Γιατρός; Σκέφτηκα…, αφού αλλάζει ο πυρήνας της ανθρώπινης οντότητας με την γονιδιακή αλλοίωση του μέσα από τα εμβόλια mRNA, άρα συνεχίζει ο εμβολιαζόμενος να είναι πια ο ίδιος ο άνθρωπος 

με πρίν;

Είναι αυτός που Βαπτίστηκε; Είναι αυτός που Χρίστηκε; Είναι αυτός που Παντρεύτηκε; Είναι αυτός που Χειροτονήθηκε; ή ένας άλλος νέος μεταλλαγμένος άνθρωπος με νέα γενετική ταυτότητα;


Δεν έχουμε εδώ πια μία απλή αλλαγή. Δεν συμβαίνει π.χ. μία συνήθη αυξομείωση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, αλλά η ίδια αλλαγή του κωδικού του.


Έδώ δεν νεουργεί η Παναγία την κτίση πάνω στο αίμα Του Υιού Της, αλλά ο σατανάς πάνω στο αίμα των σφαγμένων βρεφών.


Μήπως θα πρέπει όσοι έχουν εμβολιαστεί μετά από μία βαθιά μετάνοια να επαναβαπτιστούν, να επανανυμφευθούν, να επαναχειροτονηθούν….;


Δεν ξέρω, φοβάμαι να απαντήσω στον εαυτό μου.

-ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΠΠΑΣ-"

8 comments:

  1. Μόνο μέ την Νινέτα ασχολούμαστε κ. Τελεβάντο , όχι και μέ την Φαίη ! Έχετε δεί πολλές γυναίκες νά είναι ομολογητές , μαχητικές και νά διατηρούνε ένα ιστολόγιο ?

    10 Πάτερ εμά γι αυτό το κορίτσι , άντε και για την Νινέτα ! Το έχεις λίγο νά υπομένει κανείς μιά τέτοια συζυγία ?

    Ο καημένος ο καλογερόπαπας προβληματίζεται για το "καινούργιο " DNA άν θα πρέπει νά ξαναπαντρευτεί ! Τί νά πεί και αυτός ο άνθρωπος μέ αυτά που ακούμε ! Ο άνθρωπος , το μηρμύγκι , παρεμβαίνει στο έργο του Θεού ! Θα μας χάσει ο Θεός , γιατί ο άνθρωπος ως ένας εξυπνάκιας έφθασε στην αυθάδεια και στην ύβρι ! Παρεμβαίνοντας στο ανθρώπινο DNA -- ο κορονοιός είναι μία αρχή και μία αφορμή -- μπορεί νά δημιουργήσει " βελτιωμένους " ανθρώπους όπως δημιούργησε βελτιωμένες ντομάτες που μοιάζουν μέ πατάτες . Αυτό όμως θα είναι και ο θάνατός του , γιατί τα υβρίδια δεν αναπαράγονται . Ο ημίονος , που προέρχεται απο την διασταύρωση όνου και αλόγου δεν αναπαράγεται . Κάτι ακούστηκε και για στειρότητα , ως παρενέργεια του εμβολίου ! Λές ? Οπότε θίγεται η εντολή του Θεού , το αυξάνεσθε και πληθύνεσθε. Ο άνθρωπος γίνεται αντίδικος του Θεού ! Δεν νομίζουμε οτι η επιστήμη μπαίνει σε ξένα χωράφια και μάλιστα ιερά και βακούφικα ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πριν συζητήσουμε ότιδήποτε κ. Λωρίτου έχετε την καλωσύνη να μας ενημερώσετε ποιος είναι αυτός που υπογράφει ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΠΠΑΣ;

      Από την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα θα φανεί αμέσως σε ποια παγίδα πέσατε και εσείς και η "Φαίη".

      Delete
  2. Και εγώ κ. Τελεβάντο πού θέλετε νά ξέρω ποιός είναι ο " απλός καλογερόπαπας " ? Πάντως δεν είμαι εγώ ! Θεωρώ οτι η ανωνυμία και η ψευδωνυμία δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα στην μεταμφίεση και στο ψέμα . Και ύστερα μιλάμε για μάσκες !



    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο καλογερόπαππας, κ.Λωρίτου, δεν είναι άλλος παρά ο σατανικός Ανεπροκοποννήσου, ο οποίος ψυχολόγησε πολύ σωστα όπως αποδεικνύεται την Φαλιη ότι θα πατούσε την πεπενόφλουδα και θα δημοσίευε το 100% αιρετικό και παρανοικό άρθρο του.

      Καταλάβατε τώρα σε ποια παγίδα πέσατε και εσείς και η Φαίη;

      Delete
  3. Προσωπικώς άν γράφω ανώνυμα και σπανίως ψευδώνυμα και το βρίσκω οτι είναι δικαιολογημένο είναι για νά μή λερώνει το όνομα τινός μέ την πολλή χρήση και αυτό επι πραγμάτων κάπως ασήμαντων , που δεν είναι απαραίτητη η ταυτότητα και η ευθύνη . Το νά μαζεύονται ολόκληρες ομάδες και νά ξιφομαχούν ανώνυμα , απλά καθίστανται ένα ανώνυμο σκυλολόι χωρίς καμμία ευθύνη , μόνο και μόνο επειδή στο διαδίκτυο επιτρέπεται η ανωνυμία . Άς θυμηθούμε την περίπτωση Σημάτη , που μας εξανάγκασε νά πούμε και βαρειές κουβέντες , μερικές απο τις οποίες βγήκαν αληθινές . Δεν είμαι Σαββατογενημένη και θεωρώ οτι ήταν μία σύμπτωση ή μία παιδαγωγία του Θεού πρός παραδειγματισμό όλων μας . Μπορεί τού χρόνου νά έχουμε αποδημήσει εις Κύριον . Μπορεί νά βρισκόμαστε καθηλωμένοι σε ένα κρεββάτι . Ας έχουμε φόβο Θεού !

    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στον αδελφό κ. Σημάτη τί άλλο ! Υπομονή στας σκληράς οδούς που ο Θεός μας βάζει νά περπατήσουμε . Όλοι είμαστε υποκείμενοι στην ίδια τραγικότητα αφανή ή φανερή . Αλλοίμονο στον χριστιανό που δεν ξέρει απο πειρασμό και πόνο !

    Κουράγιο αδελφέ κ. Σημάτη. Εύχομαι ο Θεός και οι άγιοι νά αποκαταστήσουν την υγεία σας .

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι λέτε κ. Λωρίτου;

      Σας λέγω ότι το άρθρο είναι του Ανεπροκοποννήσου και εσείς κάνετε επίθεση στον κ. Σημάτη;

      Δεν ντρέπεστε;

      Ο κ. Σημάτης περνά δύσκολες στιγμές και δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την πεπονόφλουδα που πατήσατε εσείς και η Φαίη από τον σατανικό Ανεπροκοποννήσου.

      Σας παρακαλώ!

      Delete
    2. Καλά κ. Τελεβάντο ! Το πρόβλημα το δημιουργεί η αλληλουχία των σχολίων . Εγώ έγραψα για τον Σημάτη πρθν εσείς γράψετε για τον ανεπροκοποννήσου , όμως διαφορετικά εμφανίζονται .

      Και τώρα απαντώ .

      Σας ευχαριστούμε για την οξυδέρκειά σας που σας διακρίνει σε πολλά θέματα . Έχετε δίκιο ! Το άρθρο είναι προβοκατόρικο . Ποιός σώφρων και νουνεχής άνθρωπος θα έλεγε , οτι το "καινούργιο " DNA θά πρέπει νά ξαναβαπτισθεί και νά ξαναπαντρευτεί ! Μόνο κάποιος προβοκάτορας που θέλει νά αποδομήσει και νά γελοιοποιήσει τις θέσεις μας και τους εισηγητάς αυτών των θέσεων δηλαδή τους πατέρες.

      Σας ευχαριστούμε , νομίζω οτι συμβάλλετε στον υγιή και εποικοδομητικό διάλογο .

      Delete
  4. Φαίη μου , όπως λέει και ο σέρ , πατήσαμε πεπονόφλουδα ! Πήγε και η πεπονόφλουδα άχρηστη αφού την πατήσαμε ! Θα μπορούσε κάπου νά χρησιμεύσει ! Θα μπορούσε νά γίνει μία βάρκα για νά παίζουν τα παιδιά και όχι νά εκτοξεύονται ύβρεις ! Ας είναι !

    ( μιλώ γενικά και όχι προσωπικά ) !

    ReplyDelete