Sunday, July 18, 2021

ΣΕΒ. ΚΥΘΗΡΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ!


ΣΕΒ. ΚΥΘΗΡΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διάβασα ελεεινό άρθρο της εφημερίδας “Ορθόδοξος Τύπος”, που επιγράφεται “Πολιτική η δίωξις του Κυθήρων” και που υπογράφει κάποιος άγνωστος σε μένα αρθρογράφος ονόματι Παναγιώτης Κατραμάδος. 


Παρακολουθώ τακτικά την ασυνάρτηση και θεολογικά αστήρικτη αρθογραφία του εν λόγω κυρίου. Η διεύθυνση του “Ορθόδοξου Τύπου” πρέπει να σταματήσει να φιλοξενεί τα κυριολεκτικά παρανοϊκά και φαιδρά και αθεολόγητα άρθρα του.


Το συγκεκριμένο άρθρο προσπαθεί να πείσει  ότι ο Σεβ. Κυθήρων διώκεται, όχι για τις θέσεις του για τον κορωνοιό, αλλά για 

πολιτικούς λόγους.

Πλήρης εφαρμογή των ρητών: “Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα”, “άρες, μέρες, κουνάρες”, “ράβδος εν γωνία άρα βρέχει”.


Σεβασμιώτατε! Ο αρθογράφος δεν σκέφτεται το καλό σας. Το ακριβώς αντίθετο! Προσπαθεί να σας χρησιμποποιήσει, όπως και άλλοι ψεκασμένοι ή ιδιοτελείς άνθρωποι, για τους δικούς τους σκοπούς.


Δεν δίνουν πεντάρα τσακιστή αυτά τα τρισάθλια υποκείμενα αν τυχόν χάσετε τον θρόνο σας ή ακόμη και αν οδηγηθείτε σε καθαίρεση. Ίσα-ίσα που θα το διασκεδάσουν με την καρδιά τους επειδή νομίζουν ότι θα προχωρήσετε σε σχίσμα ή θα μπείτε επικεφαλής των πολιτικών και κομματικών τους αγώνων.


Με όλη την αγάπη που γνωρίζετε ότι σας τρέφω διαχρονικά σας παρακαλώ θερμά να κωφεύσετε στις σειρήνες των ψεκασμένων, των φαιδρών και των ιδιοτελών ανθρώπων, που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους συνανθρώπους τους και δη τιμίους επισκόπους για να πετύχουν

τους στόχους τους.

Προσεύχομαι και ελπίζω ότι θα προσέλθετε και εσείς και ο Σεβ. Ακαρνανίας με πνεύμα συμφιλίωσης στην Ιερά Σύνοδο για να δείξετε ότι ποτέ δεν θελήσατε να παραβείτε τις εντολές και τις αποφάσεις της Συνόδου.


Η Εκκλησία Σεβασμιώτατε και εσάς και τον Σεβ. Ακαρνανίας σας χρειάζεται επειδή τόσο τίμιους, αδιάβλητους και αγιασμένους Ιεράρχες δεν έχει.


Αν τείνετε ευήκοον ους στους ψεκασμένους και πάτε με πνεύμα εριστικό στην Σύνοδο θα δώσετε στους Οικουμενιστές και στους εκκοσμικευμένους αυτό ακριβώς που ζητούν.


Σας παρακαλούμε θερμά εμείς τα πνευματικά σας παιδιά που γνωρίζετε διαχρονικά ότι σας σεβόμαστε και μας εμπνέετε, να μην αφήσετε αυτά τα άθλια υποκείμενα να γίνουν αιτία να χάσει η Εκκλησία δύο Ιεράρχες του εκκλησιαστικού φρονήματος του Σεβ. Κυθήρων και του Σεβ. Ακαρνανίας. 

No comments:

Post a Comment