Tuesday, July 20, 2021

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ;

 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Με βαθύτατη θλίψη, πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, ότι προσήχθη σε δίκη ο διακεκριμένος ιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για τα απαράδεκτα και αξιόποινα γεγονότα που συνέβησαν στο συγκρότημα “Δίας” στην Λευκωσία.


Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έγιναν δύο συγκεντρώσεις για τον κορωνοιό, τα εμβόλια και τα περιοριστικά μέτρα.


Η μία -η πολυπληθής- έξω από το προεδρικό κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα έκτροπο και στην οποία μίλησε ο. κ. Σωτηριάδης. Αυτά που είπε στην ομιλία του δεν ήταν καθ’ οιονδήποτε τρόπο εμπρηστικά ή με πρόθεση να εξάψουν τα πάθη ορισμένων για να προχωρήσουν 

σε ακρότητες 

και εγκληματικές ενέργειες.

Τις θέσεις του κ. Σωτηριάδη για τον κορωνοιό δεν φαίνεται να τις συμμερίζεται η πλειοψηφία του ιατρικού κόσμου. Για όνομα του Θεού όμως! Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιήσουμε τις όποιες επιστημονικές απόψεις έστω και αν είναι πεποίθηση των λίγων και όχι των πολλών.


Η δεύτερη διαδήλωση, που έγινε αρκετά χιλιόμετρα μακρυά, στα γραφεία του συγκροτήματος "Δίας", ήταν μία παράνομη και εγκληματική διαδήλωση που εξεδήλωσε με πρωτοφανή βιαιότητα τα εγκληματικά της ένστικτα.


Οι ένοχοι αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς πρέπει να προσαχθούν σε δίκη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Αλλ’ αυτή η ομάδα ποια σχέση έχει με τον κ. Σωτηριαδη;


Απολύτως καμία.!

Άρα είναι αδιανόητο να προσάγεται σε δίκη ένας καταξιωμένος ιατρός για τις επιστημονικές του απόψεις απλά και μόνον επειδή παραβρέθηκε και οργάνωσε μία απολύτως ειρηνική διαδήλωση και μίλησε ως ειδικός ιατρός για τον κορωνοιό, τα εμβόλια και τον εγκλεισμό.


Εκφράζουμε την πιο βαθειά αγάπη και συμπάθειά μας προς τον κ. Σωτηριάδη και την ευλογημένη υπερπολύτεκνη οικογένεια του για την δοκιμασία που αντιμετωπίζουν. 

4 comments:

  1. Μα γιατί πρέπει νά καταλάβουμε οτι είναι κάτι παραπάνω απο μία επιδημία !

    Τόσοι πολλοί πιά σωτήρες που θέλουν νά μας σώσουν μέ το ζόρι ! Τόση πολλή αγάπη που μας πνίγει ! Τόσο ενδιαφέρον για τους παππούδες ! Μήν πεθάνουν οι παπούδες ! Νά εμβολιαστούν οι πιτσιρικάδες μήν μολύνουν και μας πεθάνουν οι παπούδες !

    Βρε άντε απο δώ υποκριτές !

    Ποιός είναι αυτός ο Ελληνας , εκτός των ελιταράδων-αληταράδων , που δεν ένοιωσε το μίσος , την αδιαφορία , τό " άντε πνίξου " δεν μ' ενδιαφέρει κι άν πεθάνεις , άν πηδήξεις απο το μπαλκόνι -- στην κυριολεξία μάς πήδηξαν απο το μπαλκόνι -- που δεν ένιωσε την αρπαγή της περιουσίας του , του σπιτιού του , της επιχείρησής του , το φάσμα της φτώχειας νά τον καταπίνει !

    Δεν είναι απλώς μία επιδημία , αλλά μία σκλαβιά ! Και πού είμαστε ακόμα ! Άν οι βανδαλισμοί δεν ήταν προβοκάτσια , άς περιμένουμε τα χειρότερα . Ορδές πεινασμένων θα ορμήσουν στην Βουλή κστα την ρήση των προφητών ! Και τί άλλο μπορεί νά κάνει ένας πεινασμένος !

    Αυτοί που μας πήδηξαν απο το μπαλκόνι τώρα θέλουν νά μας σώσουν ! Χά ! Χά ! Άς γελάσουμε !

    ReplyDelete
  2. Βρίσκεται κάνας επιστήμονας νά βγεί νά πεί την επιστημονική του αλήθεια και τον οδηγούν στον ανακριτή ! Ζήτω ! Η επιστημονική αλήθεια δεν μπαίνει στο κριτήριο της πλειοψηφίας ! Ο Γαλιλαίος ένας ήταν ! Και όμως ! Η γή γυρίζει γύρω απο τον ήλιο !

    ReplyDelete
  3. Κ. Τελεβάντο , μήπως μπορείτε εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος καλός χριστιανός νά μας πεί τί είναι το μενταγιόν που φορά ο Δημητριάδος και απο ποιόν Lucifer εμπνέεται για νά μας πεί τα θέσφατά του ?

    ReplyDelete
  4. Οκτώ μέρες φυλακή , συμβολικά έτσι για νά του μουτζουρώσουν τα φρύδια

    Ιερά Εξέταση !

    ReplyDelete