Saturday, July 3, 2021

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!


 ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ συνεχίζει να επισημαίνει στον λαό του Θεού τον θανάσιμο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ορθοδοξία, εξαιτίας της παναίρεσης του Οικουμενισμού- συγκρητισμού.

Ποτέ δεν ξεχνά ο Σεβασμιώτατος -όπως δείχνει αδιάψευστα η αμέσως προηγούμενη ανάρτηση-το χρέος του έναντι της πίστης μας. Γι' αυτό οι αγώνες του εναντίον του συγκρητισμού 

είναι συνεχείς και αδιάλειπτοι.  

Τον ευχαριστούμε θερμά για την αντιαιρετική και αντιοικουμενιστική του δράση και ελπίζουμε ότι σύντομα και άλλοι Μητροπολίτες (πέραν των Σεβ. Πειραιώς Σεραφείμ, Ακαρνανίας Κοσμά και Κυθήρων Σεραφείμ), θα κατηχούν συνεχώς τον λαό του Θεού και θα αποκαλύπτουν τα καταχθόνια σχέδια των Οικουμενιστών.

Τα σημάδια στον ορίζοντα 

είναι πολύ ανησυχητικά.

1.) Ο Πάπας ετοιμάζει τις αποσκευές του για να πάει στην Ελλάδα (ποιος ξέρει αν δεν θα έρθει και στην Κύπρο;) κατόπιν πρόσκλησης της προέδρου Αικ. Σακεραλλοπούλου.

Η επίσκεψη αυτή του Πάπα θα είναι η χειρότερη όλων των προηγούμενων επισκέψεων του ποντίφικα στην Ελλάδα επειδή θα εμπεδώσει, στο πιο ψηλό επίπεδο, τον “λαϊκό Οικουμενισμό” στα μάτια των πιστών, από την Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο.

2.) Ο εορτασμός του κοινού Πάχα με τους αιρετικούς είναι στις προθέσεις των Οικουμενιστών, όπως μας αποκάλυψε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος 

Τελμησσού Ιώβ..

3.) Ο αρχιοικουμενιστής Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, σε συνέδριο στην Θεσσαλονίκη, για την λεγόμενη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας”, αποκάλυψε ανερυθρίαστα ότι οι Οικουμενιστές σκοπεύουν να κάνουν διάκριση μεταξύ ετεροδόξων και αιρετικών.

Αν τελικά υιοθετηθεί αυτή η διάκριση, σημαίνει ότι η κακοδοξία των δύο πνευμόνων και των δύο αδελφών Εκκλησιών θα γίνει 

πραγματικότητα. 

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους Οικουμενιστές να συμπροσεύχονται και να κάνουν κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τους αιρετικούς, τους οποίους θα βαφτίσουν ετερόδοξους λες και υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ετερόδοξος χωρίς να είναι αιρετικός!!!

Μπροστά στην επερχόμενη αυτή οικουμενιστική λαίλαπα επικρατεί δυστυχώς, από άκρου σε άκρο, με ελάχιστες επαινετές εξαιρέσεις, μία απαράδεκτη σιωπή και μία εκεχειρία με τους Οικουμενιστές.

No comments:

Post a Comment