Tuesday, August 11, 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στον λογαριασμό μου στο facebook, ανάρτησα βίντεο που αφορά τις επιδημίες και τον τρόπο παραγωγής τους.

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να μεταφέρω το βίντεο στο ιστολόγιο μου για να το ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Αν τυχόν κάποιος έχει την δυνατότητα να μεταφέρει στο youtube το βίντεο τον παρακαλώ θερμά να το αναρτήσει στο δικό του ιστολόγιο για να μπορέσω να το αντιγράψω.

Στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο -με ουχί τυχούσα έκπληξη- άκουσα ότι οι επιδημίες που θέρισαν και θερίζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη μας, από την εμφάνισή τους, άρχισαν μόλις πριν 10.000 χρόνια. 

Προηγουμένως οι άνθρωποι δεν αντιμετώπιζαν καμμιά επιδημία. Ούτε καν την γρίπη.

1.) Πριν 10.000 χρόνια, όμως, οι άνθρωποι άρχισαν να εξημερώνουν ζώα (κατσίκες, πρόβατα, αγελάδες, καμήλες, πάπιες, κότες κτλ.).

Η συμβίωση των κατοικίδιων με τους ανθρώπους προκάλεσε το πρώτο κύμα επιδημιών (ευλογιά, πανώλη, κρυολόγημα, κοκκύτης, τύφος κτλ.). που θέρισαν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια στο διάβα των αιώνων.

2.) Το δεύτερο κύμα των επιδημιών προέκυψε με την βιομηχανική επανάσταση που άρχισε τον 18ο αιώνα. Τότε άρχισαν οι επιδημίες, που είναι γνωστές ως "επιδημίες του πολιτισμού" (διαβήτης, καρδιοπάθειες, παχυσαρκία, καρκίνος κτλ.).

Με την ανακάλυψη της πενικιλίνης δόθηκε η εντύπωση στους επιστήμονες ότι ο κίνδυνος από τις επιδημίες εξέλιπε.

Η μια μετά την άλλη οι μεγάλες επιδημίες ελέγχονταν και οι ιοί που τις προκαλούσαν εξαφανίζονταν.

3.) Αυτά, μέχρι πριν τριάντα περίπου χρόνια, οπότε προέκυψε το τρίτο κύμα επιδημιών που ζούμε σήμερα με αποκορύφωση την πανδημία του κορωνοιού.

Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία του νέου κύματος επιδημιών;

Ο τρόπος εκτροφής των ζώων και ιδιαίτερα των γουρουνιών, των αγελάδων και των πουλερικών.  

Σε τεράστιες φάρμες ετρέφονται μέχρι και 1.000.000 κοτόπουλα, σε πολύ περιορισμένο χώρο, ενώ πολλές φορές δίνεται εντελώς ακατάλληλη τροφή σε ζώα, λ.χ. στις αγελάδες και στα πουλερικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ επικίνδυνοι ιοί όπως ο Sars 1 και ο Covid 19.

Όσοι, λοιπόν, απερίσκεπτα μεταδίδουν εξωφρενικές συνωμοσιολογίες, που προκαλούν τρόμο στους αδαείς και θυμηδία σε κάθε νουνεχή άνθρωπο, ας ακούσουν προσεκτικά το βίντεο για να αντιληφθούν την πλάνη που βρίσκονται και την ζημιά που προκαλούν στην πίστη μας.

Ιδιαίτερη θερμή έκκληση απευθύνουμε στο ζεύγος των λοιμωξιολόγων του Πανδιδακτήριου της Μαγναύρας (παράρτημα Εξαρχείων), σεβαστό π. Βασίλειο Βολουδάκη και κ. Νινέτα Βολουδάκη, να συνυπολογίσουν στα εργαστηριακά τους προγράμματα για τον κορωνοιό, όσα αναφέρονται στο βίντεο που υπάρχει στον λογαριασμό μου στο facebook. 

Φτάνει πια το γκρέμισμα των συνειδήσεων και η παραπλάνηση του κόσμου που προκαλεί τόση ζημιά στην Εκκλησία. Σταματήστε επιτέλους να μαστιγώνετε αλύπητα την λογική και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

No comments:

Post a Comment