Tuesday, July 31, 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ"


ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ" "ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" -"ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΩΡΙΟ"

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολύ κατατοπιστική η ανακοίνωση του “Λύρειου Ιδρύματος”, "Άγιοι Ανάργυροι Ορθόδοξο χωριό", που παραθέσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση. 

Το “Λύρειο ίδρυμα”, αριθμεί περισσότερα από 50 χρόνια ζωής και περιθάλπει ορφανά και απροστάτευτα παιδάκια.

Την ευθύνη του Ιδρύματος έχει η Κοινοβιακή Γυναικεία Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.

Στην Ιερά Μονή εγκαταβιώνουν 16 μοναχές, που έχουν ως έργο την δοξολογία του Θεού και την περίθαλψη των ορφανών και απροστάτευτων παιδιών. 

Οι εγκαταστάσεις του Ιδρύματος βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεομηνίας. Παραδόθηκαν στις φλόγες χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, αλλά προξενήθηκαν ανυπολόγιστες ζημιές. 

Χρειάζεται άμεση επισκευή για να εγκατασταθούν και πάλιν σ’ αυτές τα παιδάκια και οι μοναχές που τα περιθάλπουν.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει αυτό το όντως αξιόλογο Ίδρυμα, που λειτουργεί για την δόξα του Θεού και την περίθλαψη αναξιοπαθούντων παιδιών, ας το πράξει γενναιόδωρα, επειδή οι καταθέσεις, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του  Ιδρύματος, θα αξιοποιηθούν στο έπακρο, για να επισκευαστεί τοΊδρυμα.

Ως εικός, ουδείς νουνεχής άνθρωπος έχει -έστω και την ελάχιστη εμπιστοσύνη- στην αδίστακτη και αφερέγγυα συμμορία των φασιστοπροδοτών που μας κυβερνούν. 

Ποιος τους εμπιστεύεται ότι θα χρησιμοποιήσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που τους αποστέλλονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού, για την θεομηνία;

Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, όλοι την επισκευή ενός αξιόλογου φιλανθρωπικού Ιδρύματος για ορφανά και απροστάτευτα παιδάκια, με την βεβαιότητα ότι και το τελευταίο ευρώ που θα αποσταλεί θα αξιοποιηθεί για ένα όντως Θεάρεστο σκοπό.

No comments:

Post a Comment