Wednesday, July 25, 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ... ΠΥΡΚΑΪΕΣ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ... ΠΥΡΚΑΪΕΣ!

Του Σεβ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου
=====

Όσα συμβαίνουν με τις πρωτοφανούς εκτάσεως καταστροφικές πυρκαγιές στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη! και όπου αλλού μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν έχουν προηγούμενο!

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αγαπητοί μου αναγνώστες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!

Επτά (7) εστίες πυρκαγιάς στην περιοχή της Κορινθίας δεν είναι τυχαίο φαινόμενο!

Άνεμοι με ταχύτητα τα οκτώ και εννέα (8-9) μποφόρ πλήττουν επίσης την περιοχή της Κορινθίας και συντελούν στην τρομακτική επέκταση του πύρινου μετώπου.

Για πρώτη φορά διεκόπη ολοσχερώς η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών! Από τις 4.00' μ.μ. σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου έχουν εγκλωβιστεί τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό, τα κινούμενα προς την Αθήνα! 

Τήν ίδια ώρα ένα μπουρίνι έπνιξε κυριολεκτικά το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μία σιδερένια τέντα ξηλώθηκε και άρχισε να… περπατάει στην πόλη!

Γενικώτερα τα φαινόμενα στην περιοχή της Χαλκιδικής, της Θράκης, του Βορείου Αιγαίου, και όπου αλλού δεν είναι τυχαία φαινόμενα!

«Εθνική τραγωδία από τις πυρκαγιές στην Αττική» ανέγραψε και η ΕΡΤ στην τηλεόραση.

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στη Βοσνία, αναγκάστηκε να διακόψει αμέσως την επίσημη επίσκεψή του εκεί, και να γυρίσει αμέσως στην Αθήνα! Θα μεταβεί αμέσως στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Επιχειρήσεων! Τί να κάνει άραγε εκεί; Απλώς θα δείξει για μια ακόμη φορά την υποκρισία του! Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού! 

No comments:

Post a Comment