Tuesday, July 24, 2018

ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!


ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η Κύπρος επί ποδός για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το αίμα νερό δεν γίνεται!

Το μαρτυρούν τα φυλακισμένα μνήματα των ηρώων που πέθαναν για την Ένωση και μόνον την Ένωση!

Το μαρτυρεί ο τύμβος της Μακεδονίτισσας, με τα παλικάρια από την Ελλάδα, που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της Ελληνικής Κύπρου.

Το μαρτυρεί η βοήθεια των Ελλαδιτών στους Κυπρίους μετά την εισβολή.

Το μαρτυρεί η βοήθεια της Κύπρου -και δη της Εκκλησίας- στους σεισμόπληκτους της Ηλείας.

Το μαρτυρούν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που πρώτοι άνοιξαν τον κύκλο των διαμαρτυριών για την προδοσία των Πρεσπών.

Το μαρτυρούν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, σε πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως δείχνει η φωτογραφία που προτάσσεται της ανάρτησης.

Το μαρτυρεί η Ιερά Μονή Κύκκου και η Αρχιεπισκοπή Κύπρου με την δωρεά παραχώρηση οικοπέδων για την ανέγερση της πρεσβείας της Ελλάδας στην Λευκωσία και με την παροχή 3 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση της πρεσβείας.

Το μαρτυρούν οι πυροσβέστες της Κύπρου, που έσπευσαν να σβήσουν τις φωτιές στην Αττική.

Το μαρτυρούν τα κέντρα, που λειτουργούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, που μαζεύουν τρόφιμα, ρούχα και χρήματα, για να τα στείλουν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων. 

Το μαρτυρούν οι εκατόμβες των Ελλήνων της Κύπρου, που συμμετείχαν ενεργά σε όλους τους αγώνες για την απελευθέρωση της Ελλάδας τα τελευταία 200 χρόνια. Λίγοι γνωρίζουν ότι η Κύπρος συμμετείχε πιο ενεργά, ακόμη και από την Κρήτη, στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους.

Ας σκούζουν οι Τουρκοπροσκυνημένοι γεννίτσαροι Νεοκύπριοι, που δεν κατανoούν ότι διεξάγουμε αγώνα απελευθέρωσης και όχι επαναπροσέγγισης και επανένωσης και οι οποίοι, με την επιδίωξη λύσης ΔΔΟ θα παραδώσουν όλη την Κύπρο στους Τούρκους.

Ας ενισχύουν τους Νεοκύπριους γεννίτσαρους οι απάτριδες και οι άθεοι της Ελλάδας, που μας κυβερνούν, που προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να παραδώσουν αμαχητί στους εχθρούς όλα τα εθνικά μας θέματα. 

Ότι και να κάνουν οι ελάχιστοι ενθομηδενιστές και μικρόψυχοι και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η Κύπρος δεν είναι απλά Ελληνική. Η Κύπρος είναι Ελλάδα.

Γι' αυτό τον πόνο των αδελφών μας συνελλήνων στην Αττική και στα άλλα πυρίφλεκτα σημεία της πατρίδας μας, τον αισθανόμαστε σαν δικό μας πόνο, όπως και οι Ελλαδίτες αδελφοί μας αισθάνονται τον δικό μας πόνο σαν δικό τους πόνο.

No comments:

Post a Comment