Thursday, July 19, 2018

ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ! Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ


ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Από το λογαριασμό Facebook Theofilos Papadopoulos είδαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής 1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων και Φορτηγών.
Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!
Από τη Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα…
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

“Η 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία είναι γεγονός. Με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη και κατεύθυνση την ιστορική Βεργίνα, διοργανώνεται πορεία κάθε είδους οχήματος, από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μέχρι φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα. 
Για ακόμη μια φορά, ενωνόμαστε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν μια γροθιά, για την υπεράσπιση των διαχρονικών Αξιών του Γένους μας! 
Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια, που οργανώνεται και στηρίζεται από πολιτιστικούς, αθλητικούς, αυτοκινητιστικούς, μοτοσυκλετιστικούς και εκκλησιαστικούς συλλόγους, από οργανώσεις αγροτών και επαγγελματιών οδηγών, από φορείς πόλεων και από απλό κόσμο. 
Στις δύσκολες ώρες των περίεργων αυτών καιρών, που η Πατρίδα μας χρειάζεται, γινόμαστε μια φωνή, μια γροθιά, μια οικογένεια και στεκόμαστε φρουροί στις νέες δικές μας Θερμοπύλες. "Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης"! 
Θα είμαστε κι εμείς εκεί για τη Μακεδονία! 
Γιατί, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 
Γράφουμε χιλιόμετρα... γράφουμε Ιστορία!
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται σταδιακά, μέσα από τις σελίδες ενημέρωσης.
Οργανωτική επιτροπή
Παπαδόπουλος Θεόφιλος
Υπεύθυνος Γενικού Συντονισμού.”

Μπράβο στον κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο και στα άλλα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της μηχανοκίνητης πορείας.

Μπράβο τους, επειδή κρατούν την κατακραυγή για την συνθηκολόγηση των Πρεσπών στην επικαιρότητα και της δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια.

Μπράβο τους, επειδή, αντί να την αράξουν σε κάποια παραλία, γνοιάζονται για την πατρίδα, που προδόθηκε στις Πρέσπες, από την τριανδρία της εθνομειοδοσίας (Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο).

Με κάθε μέσο οι απανταχού της γης Έλληνες πρέπει να σφίξουμε τα λουριά στους προδοτοφασίστες που μας κυβερνούν και που ξεπουλούν το ένα μετά το άλλο τα εθνικά θέματα του Ελληνισμού.

Χώρια η ανεπανόρθωτη ζημιά που προκάλεσαν στο οικογενειακό δίκαιο, στην οικονομία, στην παιδεία και στον ραγδαίο εξισλαμισμό της Πατρίδας μας. 

No comments:

Post a Comment