Wednesday, July 29, 2015

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 106



ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ
_______

Ορθόδοξη Μαρτυρία, Έκδοση Παγκυπρίου Συλλόγου Ορθοδόξου Παραδόσεως “Οι φίλοι του Αγίου Όρους”, Αριθμός 106, Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015, σσ. 112.

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η νέα έκδοση της “Ορθόδοξης Μαρτυρίας” περιλαμβάνει αφιέρωμα 56 σελίδων για το επισκοπικό αξίωμα. Σ’ αυτό συνεργάζονται -με πρωτότυπες εργασίες γραμμένες για την “Ορθόδοξη Μαρτυρία”- 15 αρθρογράφοι οι πλείστοι από τους οποίους έχουν αξιόλογα ακαδημαικά προσόντα.

Το περιοδικό 106 της “Ορθόδοξης Μαρτυρίας” περιέχει πολλά άλλα πνευματικά άρθρα πέραν του αφιερώματος και κλείνει με Εκκλησιαστικές ειδήσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις.

Ο κ. Ανδρέας Κυριακού, τ. Λυκειάρχης και Γενικός Γραμματέας του Παγκυπρίου Συλλόγου Ορθοδόξου Παραδόσεως “Οι φίλοι του Αγίου Όρους”, είναι ο εκδότης του περιοδικού που αναλαμβάνει για περισσότερα από είκοσι χρόνια τώρα το πολύμοχθο έργο της συλλογής κειμένων και της επιμέλειας του περιοδικού.

Εκτός από τους συνδρομητές του περιοδικού, οι οποίοι διαβάζουν το περιοδικό σε έντυπη μορφή, οι αναγνώστες του ιστολογίου μπορούν να βρούν το τεύχος 106 του περιοδικού στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.orthodoximartyria.com/periodiko/106_Spring_Summer_2015.pdf

No comments:

Post a Comment