Sunday, February 20, 2011

ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ















Με την ευκαιρία των εξάμηνων από την εις ουρανούς μετάσταση του αγωνιστή Μητροπολίτη πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνου!

ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει ο αχαρακτήριστος κληρικός της Πτολεμαίδος ο σοβαρά παρανοικός, βωμολόχος, ο σκανδαλοποιός και συστηματικός συκοφάντης, Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, που έπρεπε από καιρό να έχει κρεμάσει το πετραχήλι και να αποσυρθεί για να κυτάξει την ψυχή του, αναφέρει ότι όλα τα ιστολόγια αποσιώπησαν το μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου.

Η συκοφαντία αυτή ουδόλως μας αγγίζει.

Οι αναγνώστες του ιστολογίου μας γνωρίζουν ότι πάλιν και πολλάκις αναφερόμαστε με βαθύτατο σεβασμό προς το σεπτό πρόσωπο του μακαριστού ιεράρχη.

Διατυπώσαμε, κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και θα πράξουμε - συν Θεώ - το ίδιο και στο μέλλον, την ισχυρή πεποίθηση ότι, αν ο αείμνηστος αγωνιστής και ακέραιος ιεράρχης ήταν εν ζωή με ακμαίες σωματικές δυνάμεις και διαύγεια πνεύματος, θα πετούσε κλωτσηδόν εκτός της αδελφότητας τον αχαρακτήριστο κληρικό της Πτολεμαίδος, το βωμολόχο, το σκανδαλοποιό και αδίστακτο συκοφάντη.

Επομένως η συκοφαντία ότι ξεχάσαμε τον αείμνηστο Αυγουστίνο ουδόλως μας αγγίζει. Απλά προστίθεται ακόμη ένας κρίκος στη μακράν αλυσίδα της απύθμενης κακοήθειας του εν λόγω αχαρακτήριστου και καθαιρετέου κληρικού.

No comments:

Post a Comment