Monday, February 14, 2011

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ!







ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ!


Του κ. Γεώργιου Ντόνα, Οικονομολόγου

============

Όποιος αποκαθηλώνει σύμβολα και αξίες, όποιος γκρεμίζει θεσμούς και παραδόσεις, όποιος διαστρεβλώνει την Ιστορία και στη θέση της Αλήθειας τοποθετεί το ψέμα, θεωρείται «προοδευτικός ακτιβιστής» και ικανός να επιβάλλει τις απόψεις του με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα, ακόμη και με βόμβες μολότωφ.!


Αδήριτη ανάγκη και χρέος μας είναι, να μιμηθούμε την οργανωτικότητα και αγωνιστικότητα αυτών των ελαχίστων ανατρεπτικών μειοψηφιών!!! Λίγες δεκάδες είναι, και καταφέρνουν να τα κάνουν όλα μπάχαλο, να καίνε την Αθήνα και τις μεγαλουπόλεις μας όποτε τους γουστάρει, να καθοδηγούν τα μπουλούκια των λαθραίων εισβολέων εποίκων και με ένα σύνθημα από τα Διαδίκτυο να συνασπίζονται σε θανάσιμες ομάδες τρομοκρατίας και καταστροφής.!


Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, αλλά και τελείως ανοργάνωτοι.! Αγανακτούμε, στο σύνολό μας, αλλά στρογγυλοκαθισμένοι (!) στους αναπαυτικούς καναπέδες μας.! Βλέπουμε αυτούς τους ελάχιστους να ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου, αλλά περιοριζόμαστε σε ευχολόγια.! Αποκαθηλώνουν τον Σταυρό και τη Σημαία μας και βεβηλώνουν τα όσια και ιερά μας, αλλά αντιδρούμε με γκριμάτσες απαρέσκειας και κάποιες λεκτικές κορώνες.!


Ήλθε η ώρα να ανασκουμπωθούμε, να οργανωθούμε και (επαναλαμβάνω) να τους μιμηθούμε, με φλάμπουρο το δίκιό μας και όπλο την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας! Αρκετά τους ανεχθήκαμε! Αρκετά το τυραννικό σύστημα Εξουσίας, που τους εκτρέφει γιατί το εξυπηρετούν, μας αγνοεί επιδεικτικά και μας εμπαίζει αδιάντροπα, υπηρετώντας τα ξένα αφεντικά και τα συμφέροντά τους! Αρκετά τους επιτρέψαμε, να μας εξευτελίζουν παγκοσμίως και να μας έχουν (για δεκαετίες) καθηλωμένους στον πάτο της παρακμής! Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε ότι, δεν μας λείπει η ανδρειωσύνη και το φιλότιμο στην πράξη!


Ας μετατραπούμε σε σωστούς Ελληνορθόδοξους ακτιβιστές.!


No comments:

Post a Comment