Tuesday, June 1, 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Με μεγάλη ανακούφιση οι πιστοί πληροφορήθηκαν ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος ολοκλήρωσε την θεραπεία του καρκίνου του ήπατος στις ΗΠΑ και ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχόμαστε στον Μακαριώτατο τα βέλτιστα 

για την υγεία του.

Η Εκκλησία της Κύπρου σας χρειάζεται για πολύ ακόμη, Μακαριώτατε, για πολλούς λόγους. 

Προπαντός, όμως, επειδή -κατ’ άνθρωπον πάντοτε ομιλούντες- η βέβαιη διαδοχή σας από τον Ιωσηφίτη Λεμεσού Αθανάσιο θα καταστεί πρόξενος ανυπολόγιστης συμφοράς για την Εκκλησία και την πατρίδα μας. 

Η δεσποτεία των Ιωσηφιτών στην Κύπρο θα διαρκέσει για γενεές γενεών, αν κατορθώσουν να καταλάβουν -με τις αθέμιτες μεθοδεύσεις τους- τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον η Εκκλησία της Κύπρου κατόρθωσε -με την βοήθεια του Αγίου Θεού- πολλά.

Είναι κρίμα όλα αυτά να γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος με την άνοδο των Ιωσηφιτών 

στον Αρχιεπισκοπικό 

Θρόνο.

Το ρουφιανιό, οι εκβιασμοί, η φαυλότητα, η υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, η Θεομπαιξία, η προσωπολατρεία, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, ο οπαδισμός και ο κανιβαλισμός θα εισέλθουν από την θύρα στην Εκκλησία μας.

Βεβαίως μπορεί να αντιταχθεί το επιχείρημα ότι αυτή την κατάσταση την ζούμε ήδη υπογείως ή ανοιχτά σε μεγάλο βαθμό από τώρα.

Ασφαλώς! Αλλά τα πράγματα θα καταστούν ασύγκριτα χειρότερα όταν -ο μη γένοιτο- ο Πανιερώτατος Λεμεσού αρπάξει με τις αθέμιτες μεθοδεύσεις του τον 

Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Πολλοί πιστοί, που γνωρίζουν τι σημαίνει Ιωσηφίτης Λεμεσού Αθανάσιος, είναι, από καιρό στα γόνατα και ικετεύουν τον Κύριο να απομακρύνει αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο από την Εκκλησία μας.

Ας ελπίσουμε ότι μεταξύ τους υπάρχουν οι 10 δίκαιοι για χάρη των οποίων ο Χριστός θα ελεήσει και τους υπόλοιπους από μας και θα ματαιώσει τα σχέδια του πονηρού.

No comments:

Post a Comment