Tuesday, June 8, 2021

ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΣΕΒ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


 ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΣΕΒ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος προέβη σε μία άκρως επαινετή ενέργεια.


Συγκεκριμένα έβαλε σε αργία δύο ιερείς της Μητροπόλεως του, οι οποίοι κοινωνούσαν τους πιστούς με κουταλάκι 

μιας χρήσης.

Η πράξη αυτή αποτελεί πραγματική εκδήλωση απιστίας εκ μέρους των ιερέων επειδή αποδεικνύει στην πράξη ότι οι εν λόγω κληρικοί δεν πιστεύουν ουσιαστικά ότι η Θεία Κοινωνία είναι ο Χριστός και έτσι φοβούνται ότι οι πιστοί μπορεί να κολλήσουν ασθένειες από την Θεία Κοινωνία.!!!!


Θέλουμε να συγχαρούμε, εκ μέσης καρδίας, θερμά και υικά τον Σεβασμιώτατο Ιωαννίνων για την γενναιότητα που επέδειξε, επειδή γνώριζε ασφαλώς τι σάλος θα δημιουργηθεί από τους κάθε λογής προοδευτικάριους για την επιβολή ποινής στους απαράδεκτους αυτούς 

κληρικούς.

Ας λένε ότι θέλουν Σεβασμιώτατε.


Εσείς πράξατε το καθήκον σας ως Ορθόδοξος επίσκοπος και ευαρεστήσατε τον Κύριο. 


Οι πιστοί πολύ πέραν των ορίων της Μητροπόλεως σας, αλλά και της Ελληνικής Επικράτειας, σας ευγνωμονούν επειδή αγωνίζεστε τον καλό αγώνα της πίστεως και εμπνέετε τους πιστούς.

1 comment:

  1. Ναί , είναι επαινετή η καταδίκη αυτών των ιερέων που βεβηλώνουν το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως !

    Όμως αυτό δεν αρκεί . Δεν ξέρουμε η ανζέντα που προωθείται άν προβλέπει και μελλοντικό λόκντάουν απο το φθινόπωρο ή μήπως -- λέω μήπως ! -- το πάνε λίγο παραπέρα και ζητούν και πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στούς ναούς ! Πολλά είδαν τα μάτια μας τον περασμένο χειμώνα και ευχόμαστε νά μήν επαναληφθούν προσεχώς . Ευχόμαστε νά οικονομήσουν την κατάσταση μέ ανοικτούς ναούς και ανεμπόδιστη προσέλευση των πιστών .

    Μέ ποιόν τέλος πάντων είναι οι ιερείς και προιστάμενοι των ναών και οι επίσκοποι ? Μέ εμάς ή μέ τον λύκο ? Θέλουν νά υπηρετήσουν την εκκλησιαστική Ευχαριστιακή Σύναξη ή θέλουν νά προωθήσουν την ατζέντα αυτών των κσποιων αοράτων εχθρών της ανθρωπότητος ? Δεν νομίζουμε οτι κάτι δεν πάει καλά μέ την τόσο μειοδοτική στάση της εκκλησίας έναντι των πολιτικών συζητητών της ?

    ReplyDelete