Wednesday, July 29, 2020

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολύ μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη. 

Οι “σκοτεινές δυνάμεις”, σε αγαστή συνεργασία με την Μπίντελμπεργκ φυσικά, εξύφαναν συνωμοσία παγκόσμιας έκτασης στην οποία συμμετέχουν οι κυβερνήσεις όλων ανεξαίρετα των χωρών του κόσμου.

Προσπαθούν με ένα αθώο ιό, που μέχρι στιγμής σκότωσε μόνο 663.476 ανθρώπους, και έστειλε στην εντατική σε καταστολή εκατομμύρια συνανθρώπους μας (μικροπράγματα δηλαδή), να ελέγξουν την παγκόσμια οικονομία για να επιβάλουν την νέα τάξη της Νέας Εποχής του Υδροχόου.

Και τι σκαρφίστηκαν; 

Να δημιουργήσουν ένα ακίνδυνο ιό -είπαμε με αριθμούς πόσο ακίνδυνος είναι- και ύστερα να μας υποχρεώσουν όλους να εμβολιαστούμε.!!!

Πω! Πω! Τι συμφορά για την ανθρωπότητα!

Ακούς εκεί να θέλουν να μας εμβολιάσουν.

Δεν γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι όργανα του Αντιχρίστου;

Θα διερωτάστε, ίσως, για το γιατί. 

Απλούστατα! Μέσα στο εμβόλιο θα εμφυτεύσουν πλινθίο (τσιπ), σε υγρή μορφή, που θα έχει απαραιτήτως το 666 και αφού μας σφραγίσουν θα ελέγχουν την ανθρωπότητα, με στόχο την εγκαθίδρυση της βασιλείας του Αντίχριστου.

Η ιστορία της ιατρικής επιστήμης θεωρεί ότι τα εμβόλια των διαφόρων ασθενειών έσωσαν την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά ποιος ξέρει πώς και σε ποιο βαθμό ο Αντίχριστος ήταν μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία; Σωστά;

Κακά τα ψέμματα. Είναι να μην μπλέξεις με τον διεθνή σιωνισμό και τους προσκόπους -τον προθάλαμο της μασωνίας. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η πανδημία του κορωνοιού επανέρχεται δυναμικά σε χώρες που κατεστάλη, ενώ σε άλλες συνεχίζει να προσβάλλει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, το θέμα πρέπει να σταλεί επειγόντως για γνωμοδότηση στο πανδιδακτήριο της Μαγναύρας (παράρτημα Εξαρχείων), όπου διαπρέπουν οι κατεξοχήν ειδήμονες του θέματος. 

Ο πρύτανις του πανδιδακτήριου, σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης και η συμβία του, κ. Νινέτα Βολουδάκη, Κοσμήτωρ της Σχολής της επιδημιολογίας του πανδιδακτηρίου, είναι οι πιο αρμόδιοι να αναλύσουν και να τεκμηριώσουν επιστημονικά το θέμα.

Και να ήταν μόνον αυτοί; Θα έλεγες “εκ γαρ στόματος κοράκου...”!

No comments:

Post a Comment