Thursday, November 14, 2019

ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ


Νέα οικουμενιστική ασχημία του Παναγιώτατου στην Brugge.

Πραγματικά! 

Ούτε μέρα δεν περνά που να μην σκανδαλίσει το ποίμνιο της Εκκλησίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τις ατέλειωτες και πολύμορφες οικουμενιστικές του ασχημίες.

Φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, με την προώθηση του λεγόμενου "λαικού Οικουμενισμού", εμπεδώνει -με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο- την κακοδοξία των "αδελφών Εκκλησιών" και των "δύο πνευμόνων".

Παναγιώτατε! Μέμνησο! 

Υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως.!

1 comment:

  1. Δυστυχώς,ο Οικουμενισμος, ήτοι, ο θρησκευτικός συγκρητισμος, αποτελεί την μεγαλύτερη λαίλαπα της εποχής μας.
    Η εξίσωση του Ορθοδόξου Χριστιανισμου με τις αιρέσεις(Παπισμός, Προτεσταντισμος, Μονοφυσιτισμος) και τις λοιπές θρησκείες(Ιουδαϊσμός, Ισλάμ, Ινδουϊσμος, Βουδισμός) , ο συγκερασμός και η ακριτη αποδοχή, ένεκεν της "αγάπης", όπως την νοουν οι θιασώτες του πλουραλισμου, στο θρησκευτικό κόσμο,είναι το κερασάκι στην τούρτα, της κατάντιας του κόσμου μας.
    Η αμαρτία, η φιληδονια, η ματαιοδοξία, η υλομανια και ο μαμωνας,ο σχετικισμος, η αθεΐα,η είδωλοποίηση του ανθρώπου,είναι απόδειξη της δαιμονοκρατιας.
    Ο Εχθρός, ο Σατανας, βγάζει το τελευταίο του χαρτί, στους έσχατους καιρούς, πριν τον ερχομό του υιού της απώλειας, αλλα και της Δευτέρας Παρουσίας Του Θεού Κυρίου Ιησού Χριστού.
    Η Πίστη μας πολεμιεται και εκ των έσω και εκ των έξω.
    Ο οικουμενισμος(θρησκευτικός συγκρητισμος) , η νεορθοδοξια(μετα πατερικη αίρεση, διάκριση των όρων θρησκεια και εκκλησία, αμνηστευση των σαρκικων αμαρτηματων, εκπροτεσταντισμος) , η εκκοσμικευση, ο νεωτερισμος, σχίσματα(παλαιοημερολογητισμος,ουκρανικό, εθνοφυλετισμος) , διαστρεφουν την συνείδηση των πιστών.
    Ο Άγιος Απόστολος των Εθνών Παύλος, το στόμα Του Χριστού λεει:"οπου επλεόνασεν η αμαρτία, υπερεπερισευσεν η Χάρις".
    Ο Χριστός είναι ο νικητής, διέλυσε τις πύλες του Αδου.
    Μία είναι η μόνη αληθινή Θρησκεία, η Ορθόδοξος Χριστιανική Θρησκεία, δηλαδή η μόνη εξ Αποκαλύψεως Πίστη στον Αληθινό Θεό.Ολες οι άλλες θρησκείες είναι ελλιπείς, πλάνες, ιδεολογικά μόρφωματα, άνθρωποπαθεις ιδεοληψίες και εμπνεύσεις του Σατανά,μη επαλήθευσιμη θρησκευτικοτητα. Ο θεοιδρυτος θεσμός της Εκκλησίας, αυτού του θείου Σώματος Του Χριστού, που σώζει, θεραπεύει, αγιάζει και θεωνει.
    Οδοδεικτες της εν Αγιω Πνεύματι θρησκευτικοτητας και λατρείας Του εν Τριαδι Θεού είναι οι προκριτοι εν θεωρία, οι Αγιοι μεσω της υπακοής στις θειες εντολές και την μετάλήψη του Κυριακού Δείπνου, οι Πιστοί, οδηγούνται στον αγιοπνευματικο δεσμό με τον Θεό.
    Η αμαρτία ήτοι, η φιληδονια, η φιλοδοξία και η φιλαργυρια οδηγούν στην είδωλολατρεία, την αίρεση, την αθεΐα, τον δαιμονισμο.
    Η θρησκευτικοτητα, ως πανανθρωπινο φαινομαινο είναι απόδειξη της εκ Θεού καταγωγής των υιών του Αδάμ. Ο άνθρωπος μπορεί να χαρακτηριστει homo reliogiosus.
    Η Θρησκεία είναι παγιωμενο σύστημα Πίστης προς το Θείον.Λατρεια προς Τον Θεόν, ευσέβεια, ιερός δεσμός.
    Η αληθινή Θρησκεία είναι η ορθόδοξος Χριστιανική Θρησκεία, διότι έχει τεκμήρια και ιδρυτής της είναι ο ίδιος ο Θεός, η πηγή του Αγαθού και του Κάλλους, ο Ιησούς Χριστός.
    Το Οικουμενικό Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως, είναι η Μητέρα Εκκλησία, αυτό είναι εδραιωμένο θειω δικαίω και ιστορικά κατοχυρωμένο από τις Οικουμενικες Συνοδους.
    Ομως, οι προκαθημενοι πρέπει να είναι θέματοφυλακες, εν λόγω και έργω των ανωτέρω και όχι προπαγανδιστες του μυστηρίου της ανομίας!


    ReplyDelete