Tuesday, October 27, 2015

ΦΙΛΗΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΙΡΟΣκόποι, ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, “ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ


ΦΙΛΗΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΙΡΟΣκόποι, ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, “ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Οι μάσκες πια έπεσαν! Ακούμε απροκάλυπτα τους στόχους των Εκκλησιομάχων και εθνομηδενιστών που μας κυβερνούν να μας λένε απροκάλυπτα τα σχέδιά τους για τη μετατροπή του ορθόδοξου ομολογιακού μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό-οικουμενιστικό.

Ο κ. Κουράκης ζήτησε να αποσυρθεί η εγκύκλιος Λοβέρδου με την οποία απαγορεύεται να ζητούν οι μαθητές και οι γονείς τους την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα των θρησκευτικών και ο κ. Φίλης πλέκει ύμνους στους “φωτισμένους” -όπως τους αποκαλεί- “ιεράρχες” και στους ΚΑΙΡΟΣκόπους επειδή υποστηρίζουν τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό.

Τα παιδιά μας δεν θα μαθαίνουν πια για τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους αλλά η Ορθοδοξία θα διδάσκεται σαν ένα από τα θρησκεύματα.

Τέτοιο αίτημα ούτε οι μαθητές έθεσαν ποτέ, ούτε οι γονείς τους. Είναι καρπός των ΚΑΙΡΟΣκόπων και των άθεων που μας κυβερνούν.

Η ΠΕΘ έχει ήδη αντιδράσει με ανακοινώσεις και επισκέψεις στους ιθύνοντες αλλά για να αποτραπεί το χειρότερο χρειάζεται να γίνουν πολύ περισσότερα από πλευράς Ιεραρχίας και των Συνδέσμων Γονέων.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, που ενορχηστρώνει την επίθεση εναντίον του ορθόδοξου κατηχητικού μαθήματος των θρησκευτικών, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μακαριότατου.!!!

4 comments:

  1. "Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, που ενορχηστρώνει την επίθεση εναντίον του ορθόδοξου κατηχητικού μαθήματος των θρησκευτικών, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μακαριότατου.!!!"
    κ.Τελεβάντο,
    η τελευταία σας φράση εξηγεί τα πάντα.

    Αν ζούσε τώρα ο μακαριστός Χριστόδουλος τώρα η εκκλησία θα ήταν στο δρόμο του αγώνα.
    Σήμερα.. οι αιώνιοι εχθροί της εκκλησίας, την παινεύουν που βοηθάει τους "πρόσφυγες" (από Αφρική, Πακιστάν και Αφγανιστάν) και την χρησιμοποιούν για να κρατάει τον λαό υπνωτισμένο.

    ReplyDelete
  2. Σέβομαι τις απόψεις σας παρόλον ότι δεν συμμερίζομαι ούτε εξ αποστάσεως τον ενθουσιασμό σας για τον μακαριστό Χριστόδουλο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο μακαριστός Χριστόδουλος, στα λίγα χρόνια της ποιμαντορίας του ως αρχιεπίσκοπος, πέτυχε να ξυπνήσει και να αρχίζει να ανθίζει μια εκκλησία που ήταν απολύτως σε τέλμα (επί Σεραφείμ Τίκα).

      Από κει και πέρα, λάθη κάνουν όλοι. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που καταλογίστηκε στον Χριστόδουλο ήταν η παρουσία του κατά την επίσκεψη του Πάπα. Με τη σημείωση ότι την πρόσκληση είχε κάνει ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προς τον Πρόεδρο του Βατικανού (και ενώ ακόμη ήταν σε ενέργεια η συλλογή υπογραφών από την εκκλησία υπέρ της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, συνεπώς η κυβέρνηση του Σημίτη πέτυχε τότε με την πρόσκληση στον Πάπα να διχάσει την εκκλησία).

      Θα επαναλάβουμε την θέση μας ότι ο Χριστόδουλος έξυπνα μπόρεσε να κάνει μια επανάσταση στον χώρο της εκκλησίας. Πέτυχε να φέρει κοντά την νεολαία αλλά και να αντιληφθεί έγκαιρα και να συγκρουστεί σκληρά με τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων (αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες, μάθημα θρησκευτικών στα σχολεία, εικόνες στα δικαστήρια κλπ).
      Λάθη κάνει αυτός που εργάζεται και όχι ο "κοιμισμένος".

      Delete
  3. Όσον απέχουσιν Ανατολαί από δυσμών οι απόψεις μας για τον μακαριστό Χριστόδουλο. Εφερε τον Πάπα. Πήγε στο Βατικανό. Πραγματοποίησε το ΠΣΕ την πρώτη του συνεδρία σε Ελληνικό έδαφος, γέμισε την Εκλησία Μπεζενίτηδες και εκκοσίκευσε την Εκκλησία.

    ReplyDelete