Thursday, October 15, 2015

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ…



ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ…

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της Στοκχόλμη, η Λουθηρανή «επίσκοπος» Έβα Μπρούννε, που «διακονεί» στην περιοχή Φρήπορτ, αποφάσισε να αφαιρέσει το σταυρό από το λουθηρανικό ναό της περιοχής για να μην ενοχλούνται οι Μωαμεθανοί! 

Μάλιστα η Εκλαμπρότατη έκανε έκκληση να αφαιρεθούν οι σταυροί από όλες τις εκκλησίες της Χώρας. Επίσης θα φτιάξει στον πιο πάνω ναό ειδικό χώρο για να προσεύχονται οι οπαδοί του «Προφήτη». Σκέπτεται επίσης να φτιάξει τέτοιους χώρους προσευχής και για άτομα άλλων θρησκειών, όπως λ.χ. Βουδιστών. 

Η Εκλαμπροτάτη κυρία Μπρούννε έχει συνάψει νόμιμο «γάμο» με πρόσωπο του ιδίου φύλου,που είναι μάλιστα «ιέρεια» της Λουθηρανικής «Εκκλησίας» της Σουηδίας. 

Τι απέμεινε όρθιο στους Λουθηρανούς της Σουηδίας ώστε να γνοιάζονται για το σταυρό; Όλα τα έχουν γκρεμμίσει με θράσος περισσό. Ο,τιδήποτε θυμίζει το Χριστό και την Εκκλησία Του το έχουν αφαιρέσει με διάφορες προφάσεις ή το έχουν διαστρέψει. Τελικά ο Σουηδικός Λουθηρανισμός είναι ένα αδειανό καλάθι, που το μόνο που του απομένει είναι κάποιος να το γυρίσει ανάποδα για να φανεί η μηδενική περιεκτικότητά του. Σε λίγο οι Σουηδοί θα αποκαθηλώσουν κι από τη σημαία τους το σταυρό. Υπάρχουν του κόσμου τα παγανιστικά σύμβολα. Όλο και κάποιο θα βρουν να τους αντιπροσωπεύσει. 

Όσον αφορά τά περί «γάμου» της Εκλαμπρότατης με «ιέρεια» τι φω και τι λαλήσω; Εις οίους καιρούς τετήρηκεν ημάς ο καλός Θεός! Με αυτούς τους ανθρώπους, τους απόγονους των σταυροφόρων, συνομιλούν συμπροσευχόμενοι οι ημέτεροι οικουμενιστές και πασχίζουν, αέρα δέροντες, να βρουν κοινά σημεία!!! Εδώ χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους κι αυτοί; Ξημερώνει και βραδυάζει, πάντα τον ίδιο το σκοπό.

No comments:

Post a Comment