Thursday, June 13, 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ




ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===============



Μετά το αποτυχημένο Συνέδριο στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης με θέμα “Εκκλησία και Αριστερά”, οι Συριζίτες πήραν σβάρνα τις Μητροπόλεις και τον Αθωνα για να εξωραίσουν την αντίχριστη, εθνομειοδοτική, και Εκκλησιομάχο εικόνα που εξέπεμπαν για δεκαετίες.




Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μητρόπολη Λαγκαδά στον φέρελπι δελφίνο του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου κ. Ιωάννη, μαθαίνουμε από τον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ!


Ο ΣΥΡΙΖΑ στον Σεβ. Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμο, τον "Ελληναρά", τον “Μακεδονομάχο”, τον μοιχεπιβάτη και μεταθετομανή, που τα βρίσκει τελικά μια χαρά σε όλα με τον Τουρκομπουτάρη!.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγιον Ορος!

Για να προσκυνήσουν οι εκπρόσωποί του το “Αξιον εστίν”, τον Τίμιο Σταυρό ή την Ζώνη της Παναγίας; 

Προσέξτε! 

Για πρώτη φορά πήγαν ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ στον Αθωνα! 


Φυσικά! Πώς να ευκαιρήσουν; Είναι μονίμως απασχολημένοι στα Εξάρχεια! Δεν μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο μέρη.!!!

Μη σας περάσει φυσικά από το μυαλό η ιδέα ότι πήγαν για ψηφοθηρικούς λόγους!

Α! πα! πα! πα! 

Απλά ήθελαν να βρουν Αγιο Γέροντα να τους καθοδηγήσει στη νοερά προσευχή.

Πάντως αν θέλουν οι ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ να ολοκληρώσουν το προσκύνημά τους και να εισέλθουν εις την χαράν του νυμφίου τους πρέπει απαραιτήτως να επισκεφθούν την Θεομπαίκτρα της Αστορίας για να τους διδάξει τα μυστικά της ευωδίας του Γέροντα Εφραίμ, ιδιαίτερα αν πρόθεσή τους είναι να καλύψουν τις δικές τους δυσωδίες.

Αν όμως θέλουν να πάνε σε πιο βαθειά νερά και να βρεθούν στον “θείο γνόφο”, πρέπει να πορευθούν στη "Μεγίστη" Μονή Βατοπαιδίου.!

Πώς είπατε; Για να δουν το χαμόγελο από την αιωνιότητα; 

Οχι ακριβώς! 

Για να ακούσουν ευκρινώς το σαρδόνιο γέλιο του Εωσφόρου για το μέγεθος της Θεομπαιξίας!

Για το θέμα του μανικού έρωτα θα τους παρέπεμπα στις ομιλίες του π. Βαρνάβα Γιάγκου, αλλά γνωρίζω ότι ο κ. Τατσόπουλος τυγχάνει επίλεκτο μέλος του κόμματός τους, οπότε μάλλον δεν θα έχει να προσθέσει κάτι στην ερωτική θεολογική τους αναζήτηση ο Νεονικολαίτης και Νεορθόδοξος ιερομόναχος.

Οι γελοίοι!

Πρώτα μας είπαν ότι θέλουν να μας βάλουν φόρο επειδή είμαστε χριστιανοί και τώρα οι Εκκλησιομάχοι και εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να μας πουλήσουν ευσέβεια!!!

Ας παντρευτεί με εκκλησιαστικό γάμο - τον μόνο που αναγνωρίζει η Εκκλησία - ο κ. Τσίπρας πρώτα τη μητέρα των παιδιών του, ας αρχίσει να προσκυνά σταυρό και εικόνες και να δέχεται αγιασμό, ας ανακαλέσει τη δήλωση ότι είναι άθεος, ας απομακρύνει το 95% - τουλάχιστον - των στελεχών του που έχουν αντιχριστιανικές θέσεις και τα ξαναλέμε.

Το γε νυν εχον περιοριζόμαστε να πούμε: "NICE TRY, GUYS!"

1 comment:

  1. ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

    ReplyDelete