Sunday, June 23, 2013

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ





ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============


Γράφει ο κ. Αθανάσιος Θανόπουλος στη Romfea.gr:

“Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγες μέρες ένας χριστιανόπουλο 20 ετών, μετά από βασανιστήρια που δέχθηκε σε φυλακή του Πακιστάν από αστυνομικούς.

Να αναφερθεί ότι ο 20χρόνος συνελήφθη με την υπόψια ότι διέπραξε φόνο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή και να βασανιστεί επί δέκα ολόκληρες ημέρες μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία, στο πόρισμα του, ανέφερε ότι ο άτυχος νέος είχε 22 σπασμένα οστά.

Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασαν την δολοφονία του 20χρόνου χριστιανού, ενώ πραγματοποιήσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Λαχόρη.

Τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στις φυλακές του Πακιστάν υπάρχουν πολλές αναφορές για δολοφονίες χριστιανών.”

100,000 χριστιανοί χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο εξαιτίας του απηνούς διωγμού κυρίως εκ μέρους των Ισλαμοφασιστών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Ανήκουστα βασανιστήρια οδηγούν χριστιανούς στο θάνατο, ενώ οι εκκλησίες τους κατεδαφίζονται, μετατρέπονται σε τζαμιά, ανατινάζονται και παντοειδώς συλούνται.

Και η Δύση:

Υποστηρίζει τα διεφθαρμένα καθεστώτα των Ισλαμικών κρατών στα οποία επικρατεί η σαρία δηλαδή ο Ισλαμοφασισμός στη χειρότερή του μορφή.

Την ίδια ώρα οι ηγέτες των Ορθόδοξων Εκκλησιών και των χριστιανικών Ομολογιών, αλλά και το Βατικανό επενδύουν πολλά στο διάλογο με το Ισλάμ. 

Ορισμένοι μιλούν για Αβρααμικές θρησκείες (άκου βλάσφημη αίρεση!), δωρίζουν “Ιερά Κοράνια” και συμπροσεύχονται με τους αλλόθρησκους λες και έχουμε την ίδια πίστη.

Οι διαθρησκειακοί συνομιλητές ταξιδεύουν σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους πάντοτε προορισμούς, ψωνίζουν, τρώνε και πίνουν σε χλιδάτα ξενοδοχεία και συζητούν - αλήθεια τι συζητούν; Μάλλον και οι ίδιοι έχασαν τον μπούσουλα.

Τέτοια διάθεση αυτοκαταστροφής του Δυτικού πολιτισμού δεν έχει προηγούμενο στην ανθρωπινη Ιστορία.

No comments:

Post a Comment