Thursday, June 13, 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====================

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο “Αναβάσεις” από το www.echedoros-a.gr:

“Ο Πάπας Ρώμης αναγνωρίζει την γενοκτονία των Αρμενίων. (Να αναμένουμε και των Ποντίων, και τον δολοφονικό "συνωστισμό" των Μικρασιατών;). Πάπας Φραγκίσκος: Η Σφαγή των Αρμενίων ήταν η Πρώτη Γενοκτονία του 20ου αιώνα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος προσδιόρισε ότι η σφαγή των Αρμενίων κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μεταξύ των ετών 1915 και 1918 ως «την πρώτη γενοκτονία του εικοστού αιώνα», όπως αναφέρουν τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης.

Η αναγνώριση του Πάπα ήρθε μετά τη σημερινή συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν αναδειχθεί επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Φραγκίσκος ο Α΄, ως καρδινάλιος της Αργεντινής, είχε καθορίσει τις σφαγές των Αρμενίων από τους Οθωμανούς ως Γενοκτονία.

Το 2006, κατά τη διάρκεια μια τελετής στο Μπουένος Άιρες που ήταν αφιερωμένη στην 91η επέτειο των τραγικών γεγονότων, ο μετέπειτα Πάπας, είχε καθορίσει τη σφαγή των Αρμενίων, ως «το μεγαλύτερο έγκλημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εναντίον του αρμενικού λαού και όλης της ανθρωπότητας.”

Αλήθεια! Περιμένουμε τον Ιησουίτη και Ουνίτη Πάπα Φραγκίσκο να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων;

Και γιατί να αναγνωρίσει ο “Αγιότατος” Φραγκίσκος την Γενοκτονία των Ποντίων και τον δολοφονικό “συνωστισμό” των Μικρασιατών;

Μήπως του δίνει έδαφος προσέλκυσης στην Ουνία Ελλήνων, αν κάνει αυτή την αναγνώριση, όπως του έδωσε στην Αργεντική μεταξύ των Αρμενίων;

Ενας Ιησουίτης μόνον ως Ιησουίτης σκέφτεται, ως Ιησουίτης αισθάνεται και ως Ιησουίτης ενεργεί.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι η Ουνία είναι εφεύρεση του δυσώνυμου Τάγματος των Ιησουιτών.

Τίποτα - απολύτως τίποτα - καλό μην περιμένετε από τον Ιησουίτη που μας το παίζει Φραγκισκανός!

Τόσο πολύ τον ενέπνεε ο Φραγκίσκος της Ασίζης, ώστε ουδέποτε πήγε στην Ασίζη, παρόλοn ότι είναι 76 ετών Ιταλικής καταγωγής Αργεντινός που έκανε πολυάριθμα ταξίδια στην Ιταλία.!!!

Αν τυχόν αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων ή των “συνωστισμένων” Μικρασιατών αδελφών μας ας μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι αλλού το πηγαίνει. 

Το μόνο που θα μας προσφέρει είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει ένας Ιησουίτης: Δηλητήριο με περικάλυμμα σακχαρούχο.

No comments:

Post a Comment