Saturday, May 19, 2012

Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!






















Ο “ΣΥΡΙΖΑ” ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!, ΕΝΩ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Τους Τούρκους τι να τους κάνουμε όταν έχουμε βουλευτές όπως τη Ρεπούση και τον Τσίπρα.

Δεν φτάνει που ο Ελληνισμός του Πόντου και της Ιωνίας σφαγιάστηκε άγρια με πρωτοφανείς μεθόδους που έδωσαν και το πρότυπο στους Ναζί για να εξοντώσουν εκατομμύρια αντιπάλους τους, έχουμε Ελληνες βουλευτές που ανήκουν στο “Σύριζα” και το Μνημονιακό παρακλάδι του, που ακούγεται στο όνομα ΔΗΜΑΡ, να προβάλλουν ανιστόρητες μεν αλλά σαφέστατα ανθελληνικές θέσεις για τα εθνικά μας θέματα.

Και οι μεν “Συριζίτες” και οι “Δημαρίτες” είναι γνωστοί για τα εκκλησιομαχικά και εθνομειοδοτικά τους κατορθώματά - όπως είναι εξίσου γνωστοί οι ανεκδιήγητοι “οικολόγοι”.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται δεν είναι ποιοι είναι οι “Συριζίτες”, οι “Δημαρίτες” και “οικολόγοι”, αλλά γιατί ο κόσμος τους ψηφίζει ενώ γνωρίζει το ποιόν τους.!!!

Προσέξτε τι προκλήσεις μετέρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Φανταστείτε αυτοί οι άνθρωποι τι θα κάνουν αν σε ένα μήνα σχηματίσουν κυβέρνηση!!!

Αν τώρα συμπεριφέρονται με αυτή την εθνομειοδοσία ποιος θα τους μαζέψει τότε;

Οι διαχειριστές του καλού ιστολογίου “Ρωμαίικο Οδοιπορικό” μας προειδοποιούν συνεχώς σε όλους τους τόνους: “Δεν αρκεί να ψηφίζουμε μόνον αντιμνημονιακά αλλά και πατριωτικά”.

Θα προσθέσω όμως προ παντός με γνώμονα την στάση των κομμάτων έναντι της Εκκλησίας και της πίστης μας.

Μαύρο λοιπόν σε όλους τους Εκκλησιομάχους και εθνομειοδότες.

No comments:

Post a Comment