Tuesday, May 15, 2012

ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ






ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤIΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========


Διαβάζουμε στο καλό ιστολόγιο "Αναβάσεις":


"Οι εκπρόσωποι των διαφορετικών δογμάτων στην βασιλική του Κωνσταντίνου Τρίερ. Μια σαφής μαρτυρία της σύναξης χριστιανών διαφορετικών δογμάτων στο "προσκύνημα" Trier.


Περίπου 2.000 προσκυνητές ταξίδεψαν στις 5 Μαΐου, την ημέρα του Οικουμενισμού στο προσκύνημα μέσα από την πόλη στους διάφορους σταθμούς.


Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο μαζί με άλλους ορθόδοξους ιερείς, συμπροσευχόμενοι αλλήλοις και συνευλογούντες αλλήλους, μαζί με όλες τις χριστιανικές δοξασίες, και τις γυναίκες ιέρειες."


“Δροσίστε την ψυχή σας”, όπως έλεγε ο μακαριστός Κόντογλου, με οικουμενιστικές ασχημίες, που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Μαΐου 2012 για την ημέρα του Οικουμενισμού.


Διερωτόμαστε. Τι γίνεται άραγε στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης; Χρίει με “αγιασμένο” λάδι τον ορθόδοξο επίσκοπο ο παπικός καρδινάλιος;


Αλήθεια! Ποιος θα μαζέψει επιτέλους τους Οικουμενιστές για να σταματήσουν να διαπομπεύουν καθημερινά την πίστη μας με τις κάθε λογής επισκοπίνες και παπαδίνες και τους κάθε λογής πάστορες και φραγκοπαπάδες;

No comments:

Post a Comment