Thursday, January 12, 2012

ΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ


ΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Ερευνα Γενετικής που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου απέδειξε την εγγύτητα των γενετικών ομοιοτήτων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τορκοκυπρίων.


Ορισμένοι - the usual suspects - βρήκαν την αφορμή για να χρησιμοποιήσουν τα ευρήματα ως ευκαιρία για να κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα.


Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

________


Αυτοί που γνωρίζουν την Ιστορία της Κύπρου καμία έκπληξη δεν δοκίμασαν από τα αποτελέσματα της έρευνας και τούτο διότι γνωρίζουν ότι ολόκληρα χωριά εξισλαμίσθηκαν κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας και εξαιτίας της αφόρητης πίεσης των καταχτητών.


Ορισμένοι από αυτούς έμειναν για μεγάλο διάστημα κρυπτοχριστιανοί.


Οι περισσότεροι ακολούθησαν μετά από γενεές ολόψυχα τον Μουσουλμανισμό.


Η γενετική έρευνα δεν έρχεται παρά να επιβεβαιώσει όλα όσα γνωρίζαμε ήδη από την Ιστορία.


Επομένως το επιχείρημα ότι δεν είμαστε 100% Ελληνες επειδή το γενετικό μας γονιδίωμα είναι πλησιέστερον προς αυτό των Τουρκοκυπρίων είναι παντελώς αστήρικτο.


ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

___________


Αλλά ας δούμε το θέμα και από άλλες σκοπιές; Πόσο 100% Ελληνες είναι οι υπόλοιποι Ελληνες; Ξέρετε τι πρόσμειξη Αραβικού στοιχείου με το Ελληνικό αίμα έγινε στην Κρήτη μέχρι την απελευθερώσει ο Νικηφόρος Φωκάς;

Ξέρετε πόσο Σλαβικο αίμα κυκλοφορεί στις φλέβες των Ελλήνων της ηπειρωτικής Ελλάδας, όταν τα Σλαβικά φύλα κατέλαβαν σχεδόν το σύνολο των Βαλκανίων και παρέμειναν εκεί για αιώνες; Δεν δεχόμαστε βεβαίως τη θεωρία του Φαλμεράιλερ, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε την ευρύτατη μείξη Ελλήνων και Σλάβων για πολλούς αιώνες.


Ολες οι κατά καιρούς προσμίξεις με Ελληνικό αίμα δεν σημαίνουν ότι οι Ελληνες της κυρίως Ελλάδας δεν είναι 100% Ελληνες όπως ακριβώς είναι και οι Κύπριοι.


ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

_____________


Το ότι οι εξισλαμισθέντες Ελληνες της Κύπρου έχουν Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί.


Ουδείς πίστευε πριν την έρευνα ότι οι Πελοποννήσιοι, οι Κύπριοι, οι Αθηναίοι κτλ. έχουν 100% γονιδίωμα των Αχαιών επειδή γνωρίζουν τις προσμίξεις που έγιναν στο διάβα των αιώνων.


Αυτό το γεγονός δεν αφορά μόνον του Ελληνες της Ελλάδας και της Κύπρου αλλά ΟΛΟΥΣ τους λαούς της Ευρώπης.


ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

___________


Πόσο Ρώσοι είναι οι Ρώσοι; Μόνον το αίμα των Βίκινγκς κυκλοφορεί στις φλέβες τους; Ξέρετε πόσο Μογγολικό αίμα ρέει στις φλέβες τους που είναι ανάγλυφο στα χαρακτηρισιτικά του προσώπου πολλών από αυτούς;


Πόσο Αγγλοι είναι οι Αγγλοι; Σκεφτείτε τους Ρωμαίους, τους Κέλτες, τους Γάλλους, τους Βίκινγκς και ο Θεός ξέρει ποιους που πέρασαν κατά καιρούς από τη Μεγάλη Βρετανία.


Αλλωστε και το αίμα των Αχαιών πόσο καθαρό γονιδίωμα ήταν πριν οι Αχαιοί φτάσουν στην Κύπρο; Δεν είχε στο μεταξύ μεγάλη πρόσμειξη με τους Παλαιοέλληνες ή Πελασγούς; Και η παρουσία των Αχαιών στην Κύπρο δεν έγινε αφορμή για μεικτούς γάμους με τους Παλαιοκυπρίους που ζούσαν στο νησί πριν τον εποικισμό της Κύπρου από Ελληνικές πόλεις;


ΑΣ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

___________


Ας μην χρησιμοποιούν λοιπόν διάτρητα ιστορικά και επιστημονικα επιχειρήματα διάφοροι για να πλήξουν τον Ελληνικό εθνικό χαρακτήρα των Ελλήνων της Κύπρου, επειδή ουδέν έρεισμα έχουν οι ισχυρισμοί τους ούτε στη Γενετική, ούτε στην Ιστορία.



ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

_________


Αυτό που ξέρουμε σήμερα είναι ότι οι Τουρκοκύπριοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Μουσουλμάνοι και Τούρκοι. Ετσι θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται και κανένας δεν μπορεί να διαφοροποιήσει αυτή την πραγματικότητα.


Τέλος ας μην ξεχνούμε ότι “Ἕλληνας καλεῖσθαι τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας ἢ τοὺς τῆς κοινῆς φύσεως μετέχοντας». (Ισοκράτης).


"ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ" ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ

___________


“Θ’ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ΄ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί.” (Τελευταίο γράμμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη).


Αυτό γράμμα σας φαίνεται γραμμένο από χέρι που δεν είναι 100% Ελληνικό;


Επαναλαμβάνουμε: Το ότι οι εξισλαμισθέντες Ελληνες της Κύπρου έχουν Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί. Οσοι προσποιούνται ότι τους προκαλεί έκπληξη το κάνουν είτε επειδή είναι ανιστόρητοι, είτε - το πιο πιθανόν - επειδή είναι Γεννίτσαροι Νεοκύπριοι.


Τα λοιπά εκ του πονηρού.

No comments:

Post a Comment