Friday, November 26, 2010

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ κ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ














ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ κ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Με πολλή θλίψη αλλά και αγανάκτηση μεταφέρω τον προβληματισμό του κ. Λυκούργου Νάνη ευλαβούς Λαρισσαίου ιατρού που υπηρετεί στη Φλώρινα, πνευματικού τέκνου του όντως Αγίου Μητροπολίτη Λαρίσσης κυρού Θεολόγου τον οποίο εξεθρόνισε βίαια παρά πάσαν έννοια ηθικής και δικαίου μαζί με τους άλλους 11 αδιάβλητους Μητροπολίτες η στρατιωτική δικτατορία.


Να προσθέσω μόνον σε όσα ορθά αναφέρει ο κ. Νάνης ότι ο Σεβασμιότατος κ. Μελέτιος ενέχεται σε ακόμη μεγαλύτερες δοσοληψίες με την εκκλησιομάχο εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” επειδή το πνευματικό του ανάστημα ο παπα-Κώστας Μπέης ο καθαιρετέος, ο οποίος ποτέ δεν θα έπρεπε να έχει χειροτονηθεί, τυγχάνει τακτικός συνεργάτης της αντίχριστης εφημερίδας. Δημοσιεύει μάλιστα άρθρα στα οποία δεν αναφέρει ότι είναι κληρικός!!! με την πλήρη ανοχή του Σεβασμιότατου Νικοπόλεως.


Ας σημειωθεί μάλιστα ότι ο εν λόγω αχαρακτήριστος συγκρητιστής κληρικός, πλην των προτεσταντικών καινοτομιών στις οποίες επιδίδεται συστηματικά και αμετανόητα, έδωσε τη Θεία Κοινωνία σε Μουσουλμάνα!!! και έτι χειρότερο ο Σεβασμιότατος Νικοπόλεως κ. Μελέτιος επεκρότησε την ενέργειά του!!!


Παραθέτω στη συνέχεια το σχόλιο του κ. Νάνη:


lykourgos nanis είπε...


“Δε θα μπω στην ουσία της συνέντευξης του μητροπολίτη Νικοπόλεως. Θα κακίσω όμως το γεγονός ότι έδωσε συνέντευξη στην πλέον χριστομάχο και εκκλησιομάχο από καταβολής ελληνικού κράτους εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΙΟ που χύνει το ιδεολογικό του δηλητήριο στα σπλάχνα της νεοελληνικής κοινωνίας προσπαθώντας να γκρεμίσει αξίες και παραδόσεις που κράτησαν ζωντανό αυτόν τον τόπο. Ένα μόνο θα σας πω. Η συντακτική ομάδα του ΙΟΥ, προερχόμενη απ την ΕΚΟΝ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ βρήκε στέγη στον άθεο και άπατρι ΣΥΡΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων υποστηρίζει ενεργά τους αυτονομιστές του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ στην περιοχή της Φλώρινας στην οποία ζω. Πολέμησαν με πάθος τον αείμνηστο π. Αυγουστίνο διαστρέφοντας την εικόνα του επειδή μίλαγε για Χριστό και Ελλάδα.Αυτά έπρεπε να τα ξέρει ο άγιος Νικοπόλεως κι αν δεν τα γνώριζε να ζητούσε να πληροφορηθεί τι εστιν ΙΟΣ. Δεν ήξερε δε ρώταγε”.


Το πιο πάνω σχόλιο δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο “Αποτείχισις” στο οποίο ο σκανδαλοποιός συκοφάντης, βωμολόχος και σκανδαλοποιός κληρικός της Πτολεμαίδας, που υπογράφει κείμενα ως ΙΚ, Νεμέσιος, Αμέθυστος, κτλ., έκανε ύπουλη αήθη επίθεση εναντίον του μαρτυρικού Μητροπολίτη του Κοσόβου Αρτέμιου την οποία θα ξεσκεπάσουμε και θα αναιρέσουμε λίαν προσεχώς!

No comments:

Post a Comment