Sunday, November 14, 2010

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"






ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ

ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”


Της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Αγιου Ελευθερίου

======================


Απευθυνόμενοι σε ολόκληρο τον βουλευτικό και ευρύτερα πολιτικό κόσμο, εμείς, τα μέλη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, θέλουμε να γνωρίζετε τα εξής:


Αρνούμαστε να παραλάβουμε την Κάρτα του Πολίτη. Δεν έχετε παρά να αρκεσθείτε στο να σεβασθείτε το σύνταγμα της ελληνορθόδοξης πατρίδας μας, και στην εξ αυτού απορρέουσα υποχρέωσή σας να ανακαλέσετε και να απέχετε από ενέργειες προσβλητικές του ορθοδόξου φρονήματός μας.


Αν έχετε αναλάβει μυστικές δεσμεύσεις και προσωπικές υποχρεώσεις έναντι της ευρωπαϊκής ένωσης ή αγνώστων τρίτων, αυτό είναι δικό σας προσωπικό πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει να λύσετε μόνοι σας για τους εαυτούς σας και όχι να το καθιστάτε ρυπαρό απόστημα μέσα στην πατρίδα μας.


Ξέρουμε ότι είναι πιθανόν στην καλύτερη περίπτωση να αδιαφορήσετε ή να περιγελάσετε την τοποθέτησή μας, στη δε χειρότερη περίπτωση να μας κηρύξετε παρανομούντες, κατά το παράδειγμα ήδη των πρώτων αποταχθέντων αστυνομικών Ορθοδόξων αντιρρησιών συνείδησης. Δεν θα λυγίσουμε, γιατί έχουμε την βεβαία πίστη ότι πράττουμε το δίκαιο και ομολογούμε το θέλημα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.


Καιρός οι μεν χριστιανοί από εσάς να μετανοήσετε έμπρακτα, οι δε μη χριστιανοί να αρχίσετε να παίρνετε ξανά στα σοβαρά την ορθόδοξη καρδιά της πατρίδας μας – και να κάνετε έτσι μία καλή αρχή για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, που είναι πρωτίστως κρίση ελλείμματος αρετής και ήθους.


ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

1 comment:

  1. Mπράβο στην "νεανική εστία"μας δίνουν πραγματικό και ομολογιακό θάρρος...

    ReplyDelete