Sunday, November 28, 2010

Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΥΤΑΡΗ!


Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΤΝ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΥΤΑΡΗ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Μεταφέρουμε αγανακτισμένοι από το ιστολόγιο “Ορθοδοξία - Ελλάς” (http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html) τις νέες εξωφρενικές δηλώσεις του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη ο οποίος έχει καταχτήσει επάξια στη συνείδηση των Ελλήνων τη φήμη της Δραγώνα, της Ρεπούση, της Φραγκουδάκη, της Ασκώτου, του Τρεμόπουλου και των ομοφρόνων τους.


Στα ίδια χνάρια βαδίζει και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης.


Ντρέπομαι πραγματικά επειδή αυτά τα ελεεινά υποκείμενα με την “τιμία” ψήφο μας και με την εξίσου “τιμία” αποχή μας εξελέγησαν δήμαρχοι στους μεγαλύτερους δήμους της πατρίδας μας!


Ούτε που να διανοηθεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης να παραστεί στην ορκωμοσία του Τουρκόφρονα και εκκλησιομάχου Μπουτάρη.


Για την ορκωμοσία (γράφε ιεροσυλία) του Μπουτάρη ας στείλει το βλάσφημο, σκανδαλοποιό και συκοφάντη κληρικό της Πτολεμαίδας που διασύρει ακόμη και Αγίους της Εκκλησίας όπως τον Αγιο Ιουστίνο Πόποβιτς και ο οποίος μεταξύ των άλλων κατορθωματων του καρφώνει πισώπλατα τον μαρτυρικό Μητροπολίτη πρώην Ράσκας Αρτέμιο.


Ο ίδιος κληρικός χαιρεκακούσε για την εκλογή του Μπουτάρη επειδή έτσι μειώθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για τις εθνοπρεπείς παραμβάσεις του.


Επομένως κανένας ποιος αρμόδιος από τον βωμολόχο και συκοφάντη κληρικό της Πτολεμαίδας για να ορκίσει τον εκκλησιομάχο και εθνικό μειοδότη Μπουτάρη!


Ο μεγαλύτερος εξευτελισμός του Μπουτάρη, Σεβασμιότατε Θεσσαλονίκης, είναι αν σταλεί ο βωμολόχος συκοφάντης κληρικός της Πτολεμαίδας να τον ορκίσει!


Μη διστάσετε να δώσετε αυτό το χαστούκι στον τουρκόφρονα και εκκλησιομάχο δήμαρχο!


Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο του ιστολογίου που μας έδωσε την αφορμή για τις πιο πάνω σκέψεις.


*****


ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”!!!

_________________


Δε θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, εάν ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν καταφέρει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής! Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μητροπολίτη ότι «μπορεί και να ασθενήσει την ημέρα της ορκωμοσίας», ο κ. Μπουτάρης είπε «Ε, ας ασθενήσει. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την ιστορία. Η εκκλησία είναι σημαντικός θεσμός και δεν μου αρέσει όταν άνθρωποι τη μεταχειρίζονται για προσωπικούς λόγους. Με τον μητροπολίτη θα συνεργαστούμε μόνο σε κοινά θέματα, όπως ζητήματα φιλανθρωπίας». Ερωτηθείς, πάντως, για το εάν θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη, απάντησε «ε όχι δα» (Απορία: Μια ημέρα μετά την εκλογή του δεν έλεγε ότι θα πάει να τον δει;).


Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για ανέγερση μνημείου για την Επανάσταση των Νεότουρκων. «Δεν παύει να είναι ιστορική αλήθεια ότι ο Κεμάλ έχει ανατραφεί στη Θεσσαλονίκη. Τους πόντιους όχι μόνο τους τιμάμε, αλλά τους έχουμε στα όπα- όπα. Δεν πρέπει να είμαστε «κολλημένοι» στο ότι οι Τούρκοι έσφαξαν τους προγόνους μας και να μη θέλουμε να τους βλέπουμε. Τότε στην Τουρκία γιατί πάμε;».


ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΕΛΕΕΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΦΑΞΑΝ;


ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;


ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΘΛΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!


ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ!


Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ, ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!


ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ...ΠΡΟΟΔΟ, ΕΞΥΜΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!"



ΠΗΓΗ:


hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html




2 comments:

  1. Μόνο ασφαλώς ένας παπα-Βατραχάκης απο Πτολεμαϊδα μπορεί να ορκίσει ακόμα και στο κοράνι τον Μπουτάρη!Εφόσον ο γνωστότατος πλέον συκοφάντης και χυδαιολόγος-βωμολόχος,δεν άφησε ούτε απο την Θριαμβέυουσα Εκκλησία Άγιο,πόσον μάλον να νοιαστεί για τους πατέρες της Στρατευομένης!!!Το σχόλιο της hellas-orthodoxy είναι αρκετά επιεικές για τον φιλοΚεμαλικό νεότουρκο,ουπς συγνώμη,νεοέλληνα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουταράκι!Καλά κρασιά κ.Δήμαρχε!

    ReplyDelete
  2. Παναή πολύ μου άρεσε ότι πρέπει να ορκίσει τον Μπουτάρη στο Κοράνιο.

    Του αξίζει!

    Τέτοιος Τουρκόφρονας που είναι το Ευαγγέλιο γιατί να το μαγαρίσει;

    ReplyDelete