Sunday, February 2, 2020

ΚΑΤΩ ΤΑ “ΞΕΡΑ” ΣΑΣ!


ΚΑΤΩ ΤΑ “ΞΕΡΑ” ΣΑΣ!      

Του κ. Κώστα Τσαγγαρίδη 
=====

Η πολιτική της λασπολογίας, της συκοφαντίας και της προσπάθειας πλήρους αφελληνισμού των Κυπριακών εκπαιδευτηρίων, αποτελεί πάγια πολιτική του γενικού πλαισίου ανθελληνικής πολιτικής του (δήθεν) κομμουνιστικού (αναχρονιστικού) κόμματος του ΑΚΕΛ. 

Αφού, από ότι φαίνεται, έχει ήδη αλώσει την ΠΣΕΜ (Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών), έχει επιδοθεί, σε μια άνευ προηγούμενου, λυσσαλέα επίθεση εξόντωσης (όπως τα προσφιλή τους πρότυπα επί Σοβιετικής Ένωσης του Ερυθροφασισμού) του οιουδήποτε εκπαιδευτικού ο οποίος δεν συμφωνεί στην αφελληνιστική τους πολιτική. 

Τρανό παράδειγμα, ο εξαίρετος εκπαιδευτικός και Διευθυντής του Παγκυπρίου Γυμνασίου, κ. Σέπος, ο οποίος λόγω του ότι αντιτίθεται στα τερτίπια του κάθε εγκάθετου πιονιού του ΑΚΕΛ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκπαιδευτήριά μας, έχει στοχοποιηθεί και καθυβρίζεται επί καθημερινής βάσης. 

Ε, λοιπόν, όχι κύριοι του ΑΚΕΛ δεν θα σας περάσει. 

Ο κ. Σέπος αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για την επιβίωση του στην καταπονημένη μας Κύπρο και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης εκ μέρους της πλειοψηφίας των Ελλήνων της Κύπρου. 

Κανένα πιόνι σας και ιδιαίτερα "κοπελλούθκια" με απόλυτη έλλειψη σεβασμού, δεν πρόκειται να κατορθώσουν να επιβάλουν την αποκαθήλωση και εξόντωση του εκάστοτε κ. Σέπου. Έχουν γνώση οι φύλακες. 

Κάτω λοιπόν τα "ξερά" σας!!!

ΠΗΓΗ:

Από τον λογαριασμό  facebook του κ. Κώστα Τσαγγαρίδη

No comments:

Post a Comment