Monday, March 30, 2015

“ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”! ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ;



“ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”! 
ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ;

Του Παναγιώτη Τελεβαντου
=====

Κλαυθμοί και οδυρμοί, που λέτε, εκ μέρους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, του π. Σαράντη, της "Εστίας Πατερικών Μελετών", της αδελφότητας “Ο Σωτήρ”, του π. Αρσενίου Βλιαγκόφτη, του ιστολογίου “Ρωμιοσύνη” και άλλων ιστοχώρων, των Παντοκρατορινών του Μελισσοχωρίου που εβαζαν τον κόσμο να αποθηκεύει τρόφιμα για να μη μολυνθεί με τον ερχομό του Αντιχρίστου, του κ. Στάθη Αδαμόπουλου κτλ. για την επικείμενη ψήφιση της κάρτας του πολίτη.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα εξακολουθούν, όχι απλά να αντιτάσσονται στην ηλεκτρονική φυλακή και στο φακέλλωμα των πολιτών, αλλά επιμένουν να συνδέουν την κάρτα του πολίτη με το 666 και τον Αντίχριστο.

Μήπως -λέμε μήπως- οι φωνασκίες τους “εις ουδέν ωφελούν αλλά μάλλον θόρυβος γίνεται;”

Μήπως είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν -αν δεν το συνειδητοποίησαν ήδη- ότι πολύ σύντομα η κάρτα του πολίτη θα είναι γεγονός;

Μήπως οι πλείστοι από αυτούς έχουν ευθύνη -και μάλιστα σοβαρή- γι’ αυτό επειδή λύσσαξαν κυριολεκτικά να ανεβάσουν στην εξουσία του εθνομειοδότες και τους εκκλησιομάχους τους ΣΥΡΙΖΑ και τους φαιδρούς νεροκουβαλητές τους του κ. Καμμένου;

Ο στοιχειωδώς σώφρων πολίτης που δεν έχει καταληφθεί από εμμονές, ιδεοληψίες, αντισκοτεινοδυναμίτιδα και συνωμοσιολογία φροντίζει προεκλογικά να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, τουτέστιν "να διαλέγει την ελιά με τον λιγότερο δάκο", όπως συμβούλευε ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

Πλην όμως η συντριπτική πλειοψηφία των νυν φωνασκούντων έκαναν άλλες επιλογές.

Για να μην παρεξηγηθούμε υπενθυμίζουμε ότι πριν μιλήσουν όλοι οι πιο πάνω είμαστε οι πρώτοι που μιλήσαμε μόλις γνωστοποιήθηκε ότι επίκειται η επιβολή της κάρτας του πολίτη. Αλλά ούτε ψηφίσαμε, ούτε δείξαμε απλή έστω ανοχή προεκλογικά ή μετεκλογικά προς τους Εκκλησιομάχους και τους εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ και προς τους φαιδρούς νεροκουβαλητές τους.

Οι φωνασκίες τώρα γίνονται ΜΟΝΟΝ για την τιμή των όπλων. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ουδεμία δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης έχουν προς καμία κατεύθυνση. Ούτε προς την κυβέρνηση, που προωθεί το μέτρο και έχει έλθει σε συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τον "διά τας αμαρτίας ημών" Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ούτε ασφαλώς προς την αντιπολίτευση αφού έκαναν το παν για να την γκρεμίσουν από την εξουσία. 

Πολύ αργά θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν και να προστατεύσουν τους πολίτες από την ηλεκτρονική φυλακή. "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα."

No comments:

Post a Comment