Saturday, May 18, 2013

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ



ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Διαβάζουμε σε Ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής:

“Ο κ. Ιερώνυμος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Harvard, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από την Διευθύντρια Εθιμοτυπίας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου κ. Jackie O’ Neill, την διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών κ. Ελένη Παπούλια και την καθηγήτρια κ. Ελισάβετ Προδρόμου. 

Ακολούθησε ξενάγηση σε διάφορους χώρους και κτίρια του Πανεπιστημίου και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπέγραψε το βιβλίο των επισήμων επισκεπτών.”

Προσέξτε.! Παρόλον ότι ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος τιμάται βαθύτατα από το Χάρβαρντ ώστε προσκαλείται τακτικά για ομιλίες, και παρόλον ότι ο τοπικός ιεράρχης - Σεβ. Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος - προσφέρει αξιόλογο έργο για δεκαετίες και είναι ευρύτερα γνωστός στην περιοχή, την Αυτού Μακαριότητα τον κ. Ιερώνυμο και τον Σεβ. Μεσσηνίας κ. Σαββάτο, δεν τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος ή ο Πρύτανης του πανεπιστημίου, σε αντίθεση με άλλες προσωπικότητες που επισκέπτονται το σπουδαίο αυτό πανεπιστήμιο. 

Ετσι το Ακαδημαικό αυτό Ιδρυμα έδειξε σε τι υπόληψη έχει τον Μακαριότατο κ. Ιερώνυμο, αλλά και τον πολύ κ. Χρυσόστομο Σαββάτο.

No comments:

Post a Comment