Sunday, November 18, 2012

ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΝΟΤΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΝΟΤΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΜΕΝ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ -, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΝΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΝ ΠΟΣΟ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Κύριε ΝΑΝΗ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ - ή ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ - ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

Α! ΤΟΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟ! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΟΙ ΛΟΓΧΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ κ. ΝΑΝΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΟΛΟΓΑΚΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! 

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΘΕΟΠΤΗ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ!!! ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!!!

ΟΙ ΘΕΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΒΩΡ, ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΩΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

2 comments:

  1. Αγαπητέ κ. Τελεβάντε.
    Δεν αξίζει καμιά απάντηση στα όσα ανιστόρητα είχε πει ο μακαριστός Σεραφείμ στην συνέντευξη αυτή. Σε όλους είναι γνωστό τον ποιό επιθυμούσε η 21η Απριλίου ως Αρχιεπίσκοπο και με ποιόν τρόπο εξελέγη ο Ιερώνυμος. Είναι γραμμένα και τεκμηριωμένα με ντοκουμέντα. Τα γνωρίζω προσωπικά -τα της εκλογής του- από εξιστόρηση του πρώην Πατρών Κωνσταντίνου Πλατή εις τον πατέρα μου.
    Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης απαντά στο βιβλίο του «Το δράμα ενός Αρχιερέως»
    Ο Αττικής και Μεγαρίδος κ. Νικόδημος απαντά στο βιβλίο του «Ιερώνυμος Κοτσώνης, Ο Αρχιεπίσκοπος των Αποστολικών Οραματισμών».
    Κατά τα άλλα η συνέντευξη… θλιβερή.

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ κ. Κωστόπουλε,

    Ασφαλώς και αναλύθηκαν κατ' επανάληψη αυτά τα ανεκδιήγητα του αείμνηστου Σεραφειμ αλλά η υπόμνηση των γεγονότων είναι επιβεβλημένη ιδίως για τους νεώτερους και γι' αυτούς που μιλούν για το... Θαβώρειο φως που περιβάλλει τον Σεραφείμ!!!

    ReplyDelete