Monday, October 29, 2012

ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ”! ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ!




ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ”!
ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ!

Του οικονομολόγου κ. Γεωργίου Ντόνα
================

Ίσως δεν θάπρεπε να ασχοληθούμε με το θέμα, όχι γιατί δεν είναι σοβαρό αλλά γιατί οι λογικές απαντήσεις είναι αυτονόητες.

Πλην όμως το αυτονόητο, δυστυχώς, είναι το ζητούμενο..! Περί τίνος πρόκειται; Μα για το ''περίφημο'' θεατρικό έργο όπου βρίζεται κατά πρόσωπο ο Χριστός μας. Το να πούμε γιατί όλα αυτά όχι δεν πρέπει να λέγονται ΠΟΤΕ, αλλά πολύ περισσότερο στις σημερινές συγκυρίες αποτελεί το οφθαλμοφανές και το λογικό. Να όμως που όλοι οι (δήθεν ψευτοπροοδευτικοί, …ριζίτες, κάποιοι δημαρίτες αλλά και άλλοι από όλους τους χώρους), κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και…. “αγωνίζονται” για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης ..!

Θυμηθείτε όμως από παλιά μέχρι και πρόσφατα πόσο(!) διαμαρτυρήθηκαν όλοι αυτοί, όταν οι δικοί τους τα σπάγανε στους κινηματογράφους και τα βιβλιοπωλεία για να μην διαδοθεί και ούτε καν να ακουστεί η ιστορία της ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΛΕΝΗΣ του Νίκου Γκατζογιάννη! 

Θυμηθείτε επίσης ότι παρεούλα με τους μουσουλμάνους όταν υποτίθεται “βεβηλώθηκε” το κοράνι (και το λέμε γιατί η δολιοφθορά αποδείχθηκε τότε και ο υπαίτιος είναι στην φυλακή), κόντεψε να καεί η Αθήνα! 

Και ας μη συζητάμε τι γίνεται κάθε φορά που κάποιος ''ρατσιστής και φασίστας'' τολμάει να αρθρώσει μια κουβέντα εις βάρος κάποιου λαθραίου βιαστή.

Έτσι όμως είναι ή μάλλον καλλίτερα έτσι θέλουν τυραννικά να μας επιβάλλουν να είναι: Να βρίζεται και να βλασφημείται με το χειρότερο τρόπο ο Θεός μας και νά ΄χουν και το πάνω χέρι και όλα τα δίκια με το μέρος τους … Και από την άλλη πλευρά να κάνουν τους κήνσορες και τους τιμητές για τα υποτιθέμενα πταίσματα “των μη ημετέρων”.

Τι άλλο να πούμε; “Ω καιροί, ω ήθη” και επί πλέον είναι αλήθεια ότι όταν βλέπουν ένα λογικό του λένε κατάμουτρα ''συ μαίνει'' (=συ τρελλάθηκες).

No comments:

Post a Comment