Thursday, August 23, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΜΗΝ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΜΗΝ

===================


Αγαπητέ κύριε Τελεβάντο,


Παρακολουθώ πάντοτε, όπως γνωρίζετε, το ιστολόγιο σας και με έκπληξη διάβασα την αναφορά σας στο πρόσωπο μου με αφορμή το ρεπορτάζ που κάναμε από κοινού με τον συνεργάτη και φίλο μου κ. Νίκο Μαγγίνα.


Σας υπενθυμίζω ότι στο πρόσφατο παρελθόν ζητήσατε μόνον μια φορά την άδεια αναδημοσίευσης ενός άρθρου του κ. Πανώτη και είχα συμφωνήσει με την προϋπόθεση να δημοσιεύατε την πρώτη παράγραφο και εν συνεχεία να παραπέμπατε με ενεργό link στην αρχική πηγή, δηλαδή στο Amen.gr. Κάτι που θεωρώ σωστό και δίκαιο δεδομένου του κόπου που χρειάζεται για να γραφτεί ένα άρθρο ειδικά για τον ενημερωτικό ιστοχώρο μας και να προετοιμαστεί η δημοσίευσή του.


Εσείς όμως δεν το δεχθήκατε αυτό και ως εκ τούτου ήταν δική σας η επιλογή να μην προχωρήσετε στην αναδημοσίευση με τον τρόπο που σας πρότεινα.


Από τότε δεν με ενημερώσατε ποτέ για το ενδιαφέρον σας να αναδημοσιεύσετε κάτι. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι το σχόλιο σάς - με αφορμή το ρεπορτάζ που κάναμε με τον κ. Μαγγίνα - με αδικεί αφού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αλληλογραφία.


Όπως και να έχει σας ευχαριστώ θερμά ακόμα και για τους αρνητικούς σας σχολιασμούς - όταν δεν είναι άδικοι - οι οποίοι αναφέρονται στην προσπάθειά μας.


Νίκος Παπαχρήστου

Δημοσιογράφος


No comments:

Post a Comment