Wednesday, August 31, 2011

Ο ΚΟΝΙΤΣΗΣ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!


Ο ΚΟΝΙΤΣΗΣ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================
Ο Σεβασμιότατος Κονίτσης κ. Ανδρέας φαίνεται ότι έχει αγανακτήσει για καλά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό και δεν δίστασε να πει: “Να αγιάσουν τα χέρια εκείνων που πετάνε ντομάτες και γιαούρτια” εναντίον όσων θέλουν να αποποινικοποιήσουν τα ναρκωτικά.
ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!
____________
Τώρα δεν νομίζω ότι μπορώ να συμφωνήσω με την πρόταση του Αγίου Κονίτσης να ρίχνουν γιαούρτια και ντομάτες στον κ. Πάγκαλο, που τον απεκάλεσε μάλιστα χοντρό.!!! (Ο κ. Πάγκαλος χοντρός, Σεβασμιότατε; Μήπως υπερβάλλετε; Κανά δυο παραπανίσια κιλά να ρίξει και θα γίνει μοντέλο!).
Αυτό που με προβληματίζει, επί παραδείγματι, είναι τι θα γίνει αν τα γιαούρτια είναι ληγμένα ή οι ντομάτες έχουν σαπίσει; Δύσκολο το έχετε να αρχίσει να τα καταβροχθίζει ο κ. Αντιπρόεδρος; Και αν πάθει δηλητηρίαση ποιος θα τρέχει μετά;
Και για να αφήσουμε τα αστεία.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ!
_________
Σεβασμιότατε! Αυτή την ιερή αγανάκτηση που έχετε σας παρακαλούμε να τη μεταποιήσετε σε σχέδιο ανατροπής του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Υπάρχει πρόβλημα με τους άθεους που μας κυβερνούν;
Μόνον ο εκ γενετής τυφλός της παραβολής δεν το βλέπει!
Αλλά αν έχουμε πρόβλημα στην Πολιτεία, Αγιε Κονίτσης, στην Εκκλησία δεν έχουμε πρόβλημα;
Ακόμη μεγαλύτερο αν δεν θέλουμε να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας.
Ο ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
__________
Αφού, λοιπόν, το πρόβλημα αυτό όχι απλά υφίσταται, αλλά λυμαίνεται κυριολεκτικά την Εκκλησία και αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ενασαρκωμένο στο πρόσωπο του εν παντί ανάξιου πρασινοφρούραρχου κ. Ιερωνύμου σας παρακαλούμε θερμά να ηγηθείτε προσπάθειας για να ανατραπεί ο συνθηκολόγος Αρχιεπίσκοπος που έχει βραχυκυκλώσει όλους τους αγώνες της Εκκλησίας.
Πού εκ του αιώνος ηκούσθη ποτέ Αρχιεπίσκοπος να υποσκάπτει όλους τους αγώνες της πίστης και της πατρίδας μας; Απίστευτα πράγματα. Ιστορίες για αγρίους. Και όμως! Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος εξακολουθεί ακόμη να βρίσκεται στο πηδάλιο της Εκκλησίας.
Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
___________
Αναφερθήκατε στους ήρωες του Γράμμου και του Βίτσι, Σεβασμιότατε. Διερωτηθήκατε ποτέ αν θα μπορούσαν να ευοδωθούν οι ηρωικοί αγώνες τους αν ο Στρατάρχης Παπάγος εξυπηρετούσε τα σχέδια του εχθρού; Αδιανόητο, θα μου πείτε.
Και όμως Σεβασμιότατε! Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στην Εκκλησία της Ελλάδος. Ο “Στρατάρχης” μας έχει με το φρόνημα αυτομολήσει στις τάξεις του εχθρού, ενώ σωματικά βρίσκεται στο έδρα του Στρατάρχη και ενεργεί ανάλογα.!!!
Το ερώτημα επομένως είναι τι πρέπει να κάνετε οι υπόλοιποι στρατηγοί του επιτελείου. Θα τον αφήσετε να καταστρέψει τα πάντα ή θα τον εξαποστείλετε - better sooner than later - στα Οινόφυτα;
Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.
*****
“ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ”
==========
Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης ενώπιον κατοίκων της περιοχής του, για τους πολιτικούς και την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος του, ξεσήκωσε τα πλήθη τα οποία τον χειροκρότησαν όταν αναφέρθηκε κατά των πολιτικών.
"Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες" είπε ο μητροπολίτης και υποστήριξε πως μετά από αυτά του έρχεται να πει "ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια".
"Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν, την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας.
Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που αναφερόμενος στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο, τον αποκάλεσε "χοντρό", σχολιάζοντας στη συνέχεια τις δηλώσεις του, σχετικά με τους στρατιωτικούς.
ΠΗΓΗ:
Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment