Tuesday, August 9, 2011

Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=======

Η Γαλλία μας δείχνει το δρόμο με τη ριζοσπαστική πολιτική που ακολουθεί για την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην πατρίδα τους.

Η Ελλάδα γέμισε λαθρομετανάστες, που φτάνουν από παντού.

Η Κύπρος το ίδιο που προέρχονται μάλιστα - ως επί το πλείστον - από τα κατεχόμενα.

Η δημογραφική αλλοτρίωση του χαρακτήρα της Ελληνικής πατρίδας μας θα είναι κατακλυσμιαία αν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα που θα αντιμετωπίσουν το κακό στη ρίζα του.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει να γίνουν δύο πράγματα.

1.) Nα αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα. Nα ενισχυθούν οι πολύτεκνοι και ο θεσμός της οικoγένειας, να καταργηθουν όλοι οι αντιχριστιανικοί νόμοι που επιτρέπουν τις εκτρώσεις και το εύκολο διαζύγιο, και

2.) Να επαναπροωθηθούν με αποφασιστικά μέτρα όλοι οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους.

Δεν συνιστά Ισλαμοφοβία η βούληση ενός έθνους να υπερασπιστεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και να προφυλάξει το πολίτευμά του από τη σαρία.

Στην Ελλάδα πρέπει να έχουν θέση όλοι όσοι σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς και είναι έτοιμοι να αφομοιωθούν από την Ελληνορθόδοξη κουλτούρα της πατρίδας μας.

Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μας απειλεί άμεσα το χρώμα, το αίμα και η εθνική καταγωγή των μεταναστών, αλλά οι θρησκευτικές δοξασίες όσων θέλουν να αλλοτριώσουν το δημοκρατικό πολίτευμα και τις πολιτιστικές αξίες του έθνους μας.

Οσοι έρχονται στην πατρίδα μας - και στην Ελλάδα και στην Κύπρο - για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί και εισέρχονται νόμιμα πρέπει να γίνονται δεκτοί με ανοιχτή καρδιά, με αγάπη και χωρίς διακρίσεις.

Οσοι όμως έρχονται λαθραία και κυρίως με στόχο να αλλοτριώσουν τον ορθόδοξο χαρακτήρα της πατρίδας μας και να μας επιβάλουν τη σαρία πρέπει να επαναπροωθηθούν αμέσως στην πατρίδα τους.

Η δημοκρατία έχει κάθε δικαίωμα ή μάλλον υποχρέωση να υπερασπίσει τον εαυτό της. Αυτό δεν συνιστά ισλαμοφοβία αλλά σεβασμό προς το πολίτευμα και την κουλτούρα του Ελληνισμού.

Η Γαλλία κινείται προς την ορθή κατεύθυνση για να αντιμετωπίσει τους λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να κινηθούν με ακόμη πιο ριζοσπαστική πολιτική προς την ίδια κατεύθυνση, επειδή ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Παραθέτουμε στη συνέχεια δύο κείμενα που μας έδωσαν την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****


ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ

=======


Η Γαλλία έχει επαναπροωθήσει 17.500 παράνομους μετανάστες κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2011, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν.


"Προς το παρόν, φαίνεται ότι μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο των 30.000 επαναπροωθήσεων" δήλωσε ο Γάλλος υπουργός, προσθέτοντας ότι "αν το φτάσουμε θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που θα έχουμε καταγράψει στην ιστορία".


Ο Γκεάν, πρώην δεξί χέρι του προέδρου Νικολά Σαρκοζί, που ορίστηκε υπουργός Εσωτερικών το Φεβρουάριο, εκτίμησε ότι η μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης είναι πλέον "πιο αποτελεσματική" χάρη στο νέο νόμο για τη μετανάστευση.


"Ο έλεγχος της μεταναστευτικής ροής παραμένει προτεραιότητα για έναν σημαντικό πολιτικό λόγο: επειδή πρόκειται για ένα όραμα της Γαλλίας του αύριο" σημείωσε ο υπουργός.


Ο Γάλλος υπουργός ανέφερε ακόμη ότι επιθυμία του είναι να μειωθούν κατά 180.000 έως 200.000 οι νόμιμοι μετανάστες που έρχονται στην Γαλλία για εργασία, για σπουδές και για οικογενειακή επανένωση.



ΠΗΓΗ:


Τρομακτικό


*****


Ἐγκεμέν: «ἡ Εὐρώπη χρειάζεται τὸν νεανικό,
δυναμικὸ τουρκικὸ πληθυσμὸ»

========

. Τὴν θέση ὅτι ἡ Τουρκία δὲν θὰ ἀποδεχθεῖ ποτὲ νὰ ἔχει τὸ ρόλο τοῦ “ ὄρθιου ἐπιβάτη” στὸ “ λεωφορεῖο” τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης, διατύπωσε ὁ ἁρμόδιος γιὰ τὶς σχέσεις μὲ τὴν Ἕνωση ὑπουργὸς τῆς τουρκικῆς κυβερνήσεψς, Ἐγκεμὲν Μπαγκίς, ὑπογραμμίζοντας ὅτι ἡ χώρα του “ ξέρει ποῦ νὰ κατέβει ἀπὸ τὸ λεωφορεῖο, ὅποτε τὸ θελήσει”.

. «Ἐὰν ἡ ΕΕ δὲν θέλει νὰ μείνει πίσω σὲ αὐτὸ τὸ ταξίδι, θὰ πρέπει νὰ προσθέσει τὴν Τουρκία στὸν “στόλο” της», εἶπε χαρακτηριστικὰ ὁ κ. Μπαγκίς.

. «Τὸ λεωφορεῖο τῆς ΕΕ ἔχει ἀρχίσει νὰ χαλάει, ἡ ΕΕ ἀντιμετωπίζει οἰκονομικὰ προβλήματα, ὁ πληθυσμός της γερνάει», τόνισε ὁ Τοῦρκος ὑπουργὸς καὶ προσέθεσε πὼς οἱ χῶρες τῆς ΕΕ «κάθονται σὲ λάθος θέση, μὲ λάθος εἰσιτήριο καὶ ἔχει ἔρθει πλέον ὁ καιρὸς νὰ τὸ δεῖ αὐτὸ ἡ Ἕνωση».

. Σύμφωνα μὲ τὸν ἴδιο, «ἡ Εὐρώπη χρειάζεται τὸν νεανικό, δυναμικὸ τουρκικὸ πληθυσμό, ποὺ ἔχει ἐκπαιδευτεῖ καλά, καθὼς καὶ τὸ δυναμισμὸ καὶ τὴν ἐνέργεια τῆς Τουρκίας».


ΠΗΓΗ:

Χριστιανική Βιβλιογραφία,

ikypros.com

No comments:

Post a Comment