Tuesday, August 16, 2011

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Μην ανησυχείτε! Αστε τους εσχατολογιστές να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.


Μέχρι το δήμο Τρικάλων έφτασε η δόξα των εμφυτευμένων μικροτσίπ.


Ούτε προφήτης να ήταν ο Οργουελ!


Και όμως! Πέραν ορισμένων ανθρώπων της Εκκλησίας, οι οποίοι προσποιούνται ότι ούτε βλέπουν, ούτε ακούουν, ούτε κατανοούν τίποτα, εντύπωση προκαλεί η παθητική αντίδραση και η ένοχη σιωπή των λεγόμενων “προοδευτικάριων” - των γνωστών και ως “φωταδιστών”!


Για χρόνια μας έχουν ξεκουφάνει με την “δημοκρατική” ευαισθησία τους για ατοπήματα που συμβαίνουν σε χώρες της Λατινικής Αμερικής τη γεωγραφική θεση των οποίων - οι πλείστοι από αυτούς - δεν μπορούν καν να προσδιορίσουν στο χάρτη της υδρογείου.


Τώρα που ο Οργουελ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά δεν θα έπρεπε να είχαν χαλάσει τον κόσμο για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές που εγκλείουν τους πολίτες της πατρίδας μας σε ηλεκτρονική φυλακή;


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχόλιου.


*****


ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

=================


Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.


Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.


Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών.»


ΠΗΓΗ:

trikalanews.gr/

No comments:

Post a Comment