Tuesday, March 1, 2022

ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ



ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα “Ρομφαία”:


“Την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου, επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος στην είσοδο της Μονής έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, καθώς και από πλειάδα μοναχώς της Αδελφότητας.

Στη συνέχεια με πομπή μετέβησαν στον Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα.

Ο Γέροντας Εφραίμ καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στην Παναγιοσκέπαστη Μονή Βατοπαιδίου, τονίζοντας την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία που τους επισκέπτεται ως Αρχιεπίσκοπος.

Από την πλευρά του ο κ. Ελπιδοφόρος ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για την υποδοχή, ενώ αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που έχει με την ΙΜΜ Βατοπαιδίου.”


Αλλοίμονον! Όπου το πτώμα εκεί και τα κοράκια. Ο γνωστός αρχιοικουμενιστής αφιλοχρήματος Αρχιεπίσκοπος ο Αμερικής Ελπιδοφόρος έχει στενές σχέσεις με την χρυσοφόρα κότα των εκκλησιαστικών σχέσεων τουτέστιν την την Ι. “Μεγίστη” Μονή Βατοπαιδίου.


Άλλωστε η “Μεγίστη” Μονή -σφηκοφωλιά των Ιωσηφιτών- έχει κάθε λόγο να τα έχει καλά με τον αυριανό Οικουμενικό Πατριάρχη και ο κ. Ελπιδοκτόνος -όπως προσφυώς τον αποκαλεί το ποίμνιο του- έχει κάθε λόγο να τα έχει καλά με την γενναιόδωρη Μονή Βατοπαιδίου


Κρύβουμε το πρόσωπο από ντροπή. Και για τον “Ελπιδοκτόνο” και για του Ιωσηφίτες.

No comments:

Post a Comment