Saturday, May 25, 2019

ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ


ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Φως Φαναρίου”, το ακόλουθο ρεπορτάζ:

“Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία", όπου έχει καταλύσει. 

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Γαβρόγλου εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την συζήτηση που είχε με τον Πατριάρχη. 

«Κατά αρχήν είχα την χαρά να τον καλωσορίσω εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά. στη χώρα» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας.  

«Ενημερωθήκαμε για τις διάφορες εξελίξεις τόσο σε εκκλησιαστικά όσο και σε εκπαιδευτικά θέματα κι είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε κι εμείς για σημαντικές εξελίξεις» είπε. 

Ο κ. Γαβρόγλου υπογράμμισε ότι συνεχάρη τον Πατριάρχη για τις εύστοχες εκλογές του στην Αρχιεπισκοπή της Αμερικής και στην Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας.” 

1.) Καταρχήν εκφράζουμε την αηδία μας για την στάση της έχιδνας του Υπουργείου Παιδείας. Για χρόνια συνομολογούσε αντιχριστιανικές συμφωνίες με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πίσω από την πλάτη του Οικουμενικού Πατριάρχη και τώρα παραμονές των Ευρωεκλογών ο κ. Γαβρόγλου σπεύδει να υποβάλει τα σέβη του στον Πατριάρχη και να του πουλήσει προσποιητό σεβασμό.
2.) Ο κ. Γαβρόγλου δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Παναγιώτατο για τις εύστοχες εκλογές του για την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και Αυστραλίας.

Μιλά κανείς, κ. Γαβρόγλου μας, όταν έχει να πει "σιγής τι κρείττον". Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς ο άθεος Υπουργός παιδείας που προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές θα έπρεπε να επιλέξει την σιωπή.

3.) Ο Παναγιώτατος ελπίζουμε να έλαβε τα ορθά μηνύματα από την συνάντησή του με τον Υπουργό Παιδείας. Για να τον χειροκροτούν οι αχρείοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει αντιληφθεί ότι έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή με την εκλογή των δύο ακατάλληλων Αρχιεπισκόπων Αμερικής και Αυστραλίας.

Έστω και τώρα ο Παναγιώτατος έχει την δυνατότητα να ακυρώσει τις εκλογές για τις δύο Αρχιεπισκοπές και να εκλέξει στην θέση των ακατάλληλων Οικουμενιστών Αρχιεπισκόπων κληρικούς με φόβο Θεού.

No comments:

Post a Comment