Tuesday, May 21, 2019

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ


ΕΙΠΕ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Είπε ο Γαβρόγλου μια σωστή κουβέντα και έπεσαν όλοι να τον φάνε.

Ο κ. Υπουργός ήταν ξεκάθαρος: "Οι μόνες αντιδράσεις για τα θρησκευτικά είναι από την Ένωση Θεολόγων και κάποιους Μητροπολίτες”.

Είπε ακόμη: “Οι ενώσεις κληρικών δεν σεβάστηκαν την πολιτεία, αλλά και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο”.

Την αλήθεια είπε ο Υπουργός και στις δύο περιπτώσεις.

Η Ένωση Θεολόγων, ο ΙΣΚΕ και ορισμένοι Μητροπολίτες προβάλλουν ουσιαστική αντίδραση στα σχέδια των Εκκλησιομάχων και των εθνομηδενιστών. 

Βεβαίως υπήρξε ομόφωνη απόφαση της Ιεραρχίας, αλλά ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ναρκοθέτησε την απόφαση και βοηθά απροκάλυπτα τους άθεους και τους Εκκλησιομάχους να περάσουν τα άνομα σχέδιά τους χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τους Μητροπολίτες

Αλλά ακόμη και η ΠΕΘ, ο ΙΣΚΕ και οι Μητροπολίτες, που αντιτίθενται ανοιχτά στους αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τολμούν να αντιπαραταχθούν με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Προτιμούν να ρίχνουν μπαλωθιές εναντίον των Εκκλησιομάχων χωρίς να τολμούν να καταγγείλουν στους πιστούς τις συνωμοσίες και τις προδοσίες του Ιερώνυμου.

Άρα ο Υπουργός Παιδείας έχει -εν πολλοίς- δίκαιο όταν λέγει ότι ελάχιστοι αντιδρούν δυναμικά. Eμείς, μάλιστα προσθέτουμε ότι ακόμη και όσοι αντιδρούν δυναμικά δεν αντιδρούν όσο θα έπρεπε.

Ο κ. Υπουργός είπε ακόμη μια αλήθεια ότι ο ΙΣΚΕ με την δυναμική διαμφισβήτηση της συμφωνίας Ιερώνυμου-Τσίπρα αποδεικνύει ότι δεν σέβεται, όχι μόνον την πολιτεία -εννοεί τους αντίχριστους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν- αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο κ. Υπουργός και πάλι έχει απόλυτα δίκαιο.

Δεν τρέφουμε, κ. Υπουργέ μου, τον παραμικρό σεβασμό για τον Εκκλησιομάχο και εθνομηδενιστή Τσίπρα, ούτε για τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο σεβασμός τους μάρανε! Και τον ένα και τον άλλο.!!!

Περιμένουμε την ώρα και την στιγμή που θα ξεκουμπιστούν από την ηγεσία της Εκκλησίας και της πατρίδας. 

No comments:

Post a Comment