Monday, May 13, 2019

Ο ΕΚΛΕΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΑΟ!!!



Καμαρώστε τον εκλεγμένο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο σε ουνίτικο ευκτήριο οίκο, να εισέρχεται από την "Ωραία Πύλη" στο "Ιερό Βήμα" και να κάνει μετάνοιες μπροστά στην "Αγία Τράπεζα" των Ουνιτών, να τους προσαγορεύει ως "αδελφούς" και να τους διαβεβαιώνει ότι ο Πατριάρχης τους είναι ο Παναγιώτατος κ. Βαρθολομαίος.!!!

Αυτόν τον Ιεράρχη μετήλθε κάθε ραδιουργία το δίδυμο Βαρθολομαίου-Καρλούτσου για να διώξει τον αδιάβλητο Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και να εκλέξει τον αρχιοικουμενιστή Προύσσης Ελπιδοφόρο ως νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Υπάρχει, όμως, Θεός και Ημέρα της Κρίσεως....

4 comments:

  1. Εδώ έβαλε πάλι κι' εφέτος, όπως και το 2011 και ίσως και άλλες φορές, ΟΥΝΙΤΗ διάκο στον Πατρσρχικό Ναό, ανήμερα το Πάσχα και ανέγνωσε εμμελώς το ιερό Ευαγγέλιο και ουδείς διαμαρτύρεται. Φαίνεται ότι όλοι τον φοβούνται ή μπορεί και κάποιους να "κρατάει". Ένα, πάντως, είναι βέβαιο: κάποιος ή κάποιοι πρέπει να αναλάβουν σποφασιστικά την πρωτοβουλία είτε για να τον συναιτίσουν και να κάτσει καλά (που δεν το "βλέπω") είτε να τον στείλουν δεμένο στην Μονή της μετανοίας του για να προσεύχεται νυχθημερόν, μήπως τον λυπηθεί ο Θεός και τον συγχωρήσει!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για το δεύτερο πιστεύω ότι it can be arranged ....Αρκεί να βρεθούν οι τολμηροί...

      Delete
  2. Οι ουνιτες κι αναφέρομαι στους απλούς πιστούς είναι από καταβολής τους ορθοδοξοι που λόγω ιστορικών συνθηκών κ πολλές φορές βιαίως αναγκάστηκαν να υποταχθούν στον πάπα. Πώς θα επιστρέψουν τα απολωλοτα πρόβατα αν ο ποιμην δεν πάει προς αυτά; υπάρχουν δύο μόνον πορείες. Η μια είναι η πορεία προς τους απολωλοτες που έχουν ανάγκη θεραπείας. Η άλλη είναι του να μην εισερχόμεθα εις το πραιτωριο για να μην μιανθουμε. Ποιός πήρε τον πρώτο δρόμο κ Ποιοι τον δεύτερο; θα κατηγορουσατε κ τις θεραπείες το Σάββατο η την επικοινωνία με πόρνες κ κάθε είδους αμαρτωλό; Γιατί έχει σκληρύνει έτσι η καρδιά μας; κι αν ο εν λόγω πρέπει να κριθεί ξέρουμε Ποιός θα τον κρίνει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. δε πηγε απλά στον ουνιτικο ναο αλλά συμπεριφέρθηκε λες και οι ουνιτες ειναι ορθοδοξοι

      Delete